FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Adrian Ropotan, confesiune sinceră în studioul GSP Live: „Sufăr s-o văd pe Dinamo așa. Nu mai există dăruire!” » De ce ar vrea să revină în „Ștefan cel Mare”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 09:48

Adrian Ropotan, 33 de ani, jucător liber de contract în acest moment, a vorbit cu regret despre situația în care a ajuns Dinamo, fosta sa echipă. 

„Echipa actuală a lui Dinamo nu arată prea bine. E una dintre cele mai negre perioade ale echipei. Nu aș vrea să mai văd echipa așa. În sinea mea, sufăr, la fel ca orice dinamovist, că echipa nu se mai bate la titlu în fiecare an. Nu mai văd dăruire. Am fost crescut acolo, iar acum nu mai văd lucrurile pe care le vedeam când jucam noi. Sunt și mulți jucători străini, care poate nu înțeleg ce înseamnă această echipă.  

La o echipă precum Dinamo ar trebui continuitate. Cu Mircea Rednic, această echipă putea să crească. E nevoie de un nucleu al jucătorilor care să crească împreună, să dezvolte anumite trasee. În momentul de față, Dinamo e o putere a grupului. Cei de acolo trebuie să lucreze împreună. Cu excepția lui Nistor, și poate a lui Fabbrini, nu văd pe nimeni de acolo să facă diferența”, a spus Ropotan, la GSP Live. 

Fostul mijlocaș a mai spus că și-ar dori să mai revină la echipa la care s-a consacrat, fiind de părere că ar face față fără probleme în actuala configurație a echipei din „Ștefan cel Mare”. 

„Nu vreau să pară o autoinvitație, dar mi-aș dori să mai joc măcar un meci pentru Dinamo. Acolo am crescut, acolo am avut satisfacții. Totuși, nu sunt disperat pentru această chestie. Cred că aș avea loc printre titularii de acum ai lui Dinamo. Mulți poate spun că sunt prea bătrân, unii nu m-au plăcut niciodată, asta este”, a mai declarat mijlocașul. 

În prezent fără echipă (s-a despărțit de Concordia Chiajna în această vară), Adrian Ropotan a evoluat de-a lungul carierei pentru Dinamo II, Dinamo, Dinamo Moscova, Tom Tomsk, Volga Novgorod, Gabala, Petrolul, Pandurii, Hatta Club și Concordia Chiajna. În tricoul lui Dinamo, Ropotan a cucerit titlul în 2007, ultimul an în care „câinii” au devenit campioni. 

83 de meciuria strâns Ropotan în tricoul lui Dinamo, în toate competițiile

Vezi și: 

EXCLUSIV Gică Hagi a încercat să-l reinventeze pe Adrian Ropotan, fost campion cu Dinamo » De ce a picat mutarea 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  25 Septembrie 2019, 11:40

Ropo e peste Filip cu 10 clase!

reddogsv
reddogsv  •  25 Septembrie 2019, 10:18

,,Echipa nu se mai bate la titlu in fiecare acest an". Oare chiar asa o fi spus sau asa scriu ziaristii de balta de la gsp?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează