FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Anomalia de la Dinamo! A fost dat afară din lot, dar este peste Nistor și egalul lui Torje

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 09:27

Deși nu mai joacă pentru Dinamo, atancatul Jeremy Bokila este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Ștefan cel Mare. Daniel Popa, autorul golului egalizator cu CSU Craiova, 2-2, câștigă 2.000 de euro pe lună, față de 10.000 de euro salariul lui Bokila, care se antrenează individual

Minutul 86, Dinamo - Craiova 1-2. Introduși pe teren în repriza secundă, Moldoveanu i-a pasat printre doi apărători adverși lui Daniel Popa, care driblează și portarul și aduce golul egalizator al "câinilor". Cele două vârfuri au salarii adunate de 2.800 de euro, de 3,6 ori mai puțin decât Jeremy Bokila!

Bokila, cât Torje și peste Nistor

Congolezul este pe mai departe fotbalistul lui Dinamo până în vară, iar atacantul câștigă 10.000 de euro pe lună. Moldoveanu are 800 de euro, iar Popa 2.000 de euro. Bokila rămâne unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști aflați sub contract cu roș-albii, exact cât Gabriel Torje și cu 1.000 de euro mai mult decât Dan Nistor, cel ce i-a pasat lui Moldoveanu la faza din final.

Jeremy, alături de Maxi Oliva și de Ionuț Șerban, se pregătește în continuare separat, în compania lui Iulian Mihăiescu, care este antrenor cu licența PRO. Jucătorii respectivi au stipulat în contractele personale că trebuie să fie pregătiți de un tehnician cu licența PRO.

1gol are Bokila la Dinamo, în 12 meciuri

 
Anomalia de la Dinamo

EXCLUSIV Anomalia de la Dinamo! A fost dat afară din lot, dar este peste Nistor și egalul lui Torje ----->>>> http://bit.ly/2BfTejZ

Posted by Gazeta Sporturilor on 7 Februarie 2018

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
2060947634186130
Mihai Sendroiu  •  07 Februarie 2018, 23:23

suntem din gashca oierului, dar poate Bokila e intr-o scadere de forma, fizica si nu numai si isi poate reveni asa cum a facut-o si bizonul de la fcsb, astia-s oameni care trag pentru fiecare metru alergat sa trimita bani acasa si sa ridice pib-ul tarilor sarace din care provin, chit ca nu imi creste tensiunea prea mult cand joaca Dinamo, e vorba doar de niste baietzi care fug dupa beshica asa cum pot mai bine, daca intra in atze e perfect, e mare erou, daca nu, e unul care e in plus, cat sa iasa la numar pe teren...poate si Bokila isi va reveni si va da goluri si la cfr si la fcsb si la cine mai trebuie, etc..d-astea...goulri multe, victorii si infrnageri din partea tuturor si asa se va ridica un pic nivelul fotbalului, ce ziceti ?

mateiserban
mateiserban  •  07 Februarie 2018, 21:20

@dinamo_fan, sigur ai sub 18 ani. Moldoveanu si Popa de-abia au scos capul printr-un gol. Sa vedem cate vor da pana in vara. Cand or sa dea (la un loc) cat a dat Bokila intr-un singur sezon, dupa aia sa vorbesti. Se vede ca nu te uitai la fotbal cand Bokila spargea portile. Dar macar anul trecut cand a dat gol in amicalul dintre nationala lui si Romania te-ai uitat?

832340336969683
Nello Milano  •  07 Februarie 2018, 19:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close