FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Costel Câmpeanu, despre ce i-a lipsit lui Costel Pantilimon la City și cum îl vede pe Ionuț Radu + De ce nu progresează Florinel Coman la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 14:52

Fostul portar Costel Câmpeanu (54 de ani) a fost invitat în direct, la GSP Live, și a vorbit despre ce i-a lipsit lui Costel Pantilimon pentru a se impune la City, goalkeeper pe care l-a și antrenat, și despre Ionuț Radu, cel mai bine cotat jucător român în acest moment, 15 milioane de euro.

„Poate că dacă avea mai mult curaj Pantilimon ajungea mai sus decât este. A prins echipe bune prin Anglia, dar avea nevoie de mai mult curaj. A avut și neșansa când s-a dus la Manchester City, că l-a prins pe Hart, care era titularul naționalei Angliei”, a spus Câmpeanu la GSP Live.

„ionuț radu va ajunge foarte bun”

Fostul portar l-a lăudat în schimb pe Ionuț Radu: „Îmi place mult de el. Are calitate bună, reflexe foarte bune. M-am uitat la el, gândește repede tot ce face. Ia hotărâri bune de tot. Va ajunge un portar foarte bun. Cred că trebuie să-și îmbunătățească jocul de picior. Naționala noastră a avut mereu portari buni. Poate dacă avea un plasament mai bun la golul luat cu Croația îl apăra, dar în rest a stat foarte bine în teren”.

Ce se întâmplă cu Florinel Coman

„Mă uit la Florinel Coman. Știam că pe la Constanța îi mai plăcea distracția, dar dacă nu te abții e greu. A fost un pic stors de viața din București. La Hagi avea forță în joc, la București a început încet, încet să-și piardă această forță.

La Hagi era o seriozitatea draconică. Acolo nu se discută programul. E un lucru bun, pentru că tentațiile la jucătorii tineri sunt mari. Dacă nu eram serios, nu puteam juca până la 41 de ani. Eu am vrut să demonstrez că se poate să joci până la această vârstă dacă ai seriozitate. Am avut și norocul să n-am accidentări”, a încheiat Câmpeanu.

 

 Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Câmpeanu, portarul Cooperativei: „La aranjamente, mă aruncam într-o parte, atacantul dădea peste mine”. Istoria unui blat eșuat cu echipa lui Răzvan Lucescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
iulianz2
iulianz2  •  20 Iunie 2019, 22:37

Ha ha ha. Foarte tare. Cel mai mare blatist din fotbalul românesc ne povestește cat de serios a fost el ca sa apere până la 41 de ani. Dacă mai trăia tata Jan cred ca putea sa apere si acum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close