FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Cum a ratat Ionuț Negoiță toate „perlele” lui Becali! Și-a bătut joc de 3 transferuri ULUITOARE: „Sunt prea mulți bani”

Articol de , - Publicat vineri, 28 februarie 2020 11:34

Gabi Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, a fost invitat la GSP Live și a dezvăluit cum a ratat Dinamo transferurile unora dintre cei mai importanți tineri din Liga 1: Dennis Man, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan. 

Din cauza politicii financiare a clubului, Dinamo a ratat transferurile unor fotbaliști deveniți ulterior vedete la FCSB, vicecampioana României. Gabriel Răduță a oferit în această dimineață detalii neștiute despre rateurile „câinilor” pe piața transferurilor. 

Olimpiu Moruțan a fost dorit insistent de Dinamo, însă totul a picat din cauza banilor.  

„Moruțan e un copil foarte bun. L-am adus la Dinamo, dar nu am putut să îl luăm. Banii ne-au împiedicat, impresarul ne-a cerut 75.000 de euro. Sunt 4 ani de atunci, era la Universitatea Cluj, la juniori. Am vorbit cu impresarul, l-am chemat la București, dar nu s-a materializat. Ceea ce a depins de noi am făcut, dar nu s-a putut”, a spus Răduță la GSP Live. 

„Tot el rămâne prințul. Tot pe el îl iubesc cel mai mult dintre toți. Așa spune și Dumnezeu, că pe ăla pe care-l iubește cel mai mult îl și ceartă cel mai tare”- Gigi Becali despre Olimpiu Moruțan, după ce l-a criticat 

Și Florinel Coman a fost aproape de Dinamo!

Florinel Coman, starul de la Campionatul European U21 și cel de pe care Becali speră să obțină o sumă record, putea să vină la Dinamo acum 3 ani. Transferul nu s-a materializat tot din cauza problemelor financiare. 

„Puteam să-l luăm și pe Florinel Coman, acum 3 ani când aparținea de Luceafărul Brăila. Era la Viitorul, avea o problemă contractuală și ni l-a propus domnul de la Luceafărul Brăila. 

I-am comunicat patronului, dar a zis că nu se poate pentru că sunt bani prea mulți. La fel și cu Răzvan Marin, Denis Drăguș”, mărturisește șeful Academiei Dinamo la GSP Live. 

„Noi nu dăm bani pe jucători”

Dennis Man este al treilea nume important din lotul FCSB, care a fost dorit la Dinamo. Recent, Florentin Petre, fost antrenor la Dinamo II, a vorbit despre șocul pe care l-a avut în momentul în care a văzut că FCSB cere 10 milioane de euro pe un jucător pe care putea să îl transfere la Dinamo. 

„Vreau să spun că Dennis Man, Adrian Petre și Ene au fost propuși la Dinamo când eu eram antrenor la echipa a doua. 

Ne costau vreo 30.000 de euro, plus niște procente la următorul transfer. Au zis că «noi nu dăm bani pe jucători». Asta s-a întâmplat cu foarte mulți jucători, nu doar cu ei”, a declarat Florentin Petre în urmă cu o lună, conform Pro X. 

Citește și:

EXCLUSIV Un om din club face o analiză categorică: „Nimeni n-are răbdare la Dinamo. Poate n-am mai fi fost în situația de acum dacă se întâmpla asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
394966434424757
Mihai Dinu  •  29 Februarie 2020, 01:42

Perle!? Care perle ale lui G.Becali? Pana si el ii critica, perle nu sunt decat pt. impresari (ca de altfel toti jucatorii lor) si voi sunte ti partasi? "Florinel Coman, starul de la Campionatul European U21 " care star?...mai nu ne mai luati de prosti...la Campionatul European U21 singurul roman a fost Puscas ales in echipa ideala!

flojo
flojo  •  28 Februarie 2020, 12:49
Postat de terminator_2 pe 28 Februarie 2020, 12:44

Política clubului este sa bata pe Steaua prin orice mijloace și sa aibă cei mai mulți suporteri la acele partide. Restul lai ei nu contează

Poate o să-i batem şi pe ăia, când or reveni în L1! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

terminator_2
terminator_2  •  28 Februarie 2020, 12:44

Política clubului este sa bata pe Steaua prin orice mijloace și sa aibă cei mai mulți suporteri la acele partide. Restul lai ei nu contează

Vezi toate comentariile (3)
Comentează