LIGA 1  ·  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa, declarații INCENDIARE despre venirea la FCSB: „I-am spus lui Becali că vreau să fiu șef în vestiar, dar MM Stoica nu m-a vrut”

Dan Alexa a fost dorit de FCSB în iarnă // FOTO: GSP
Dan Alexa a fost dorit de FCSB în iarnă // FOTO: GSP

Joi, 21 Februarie

Dan Alexa, 39 de ani, tehnicianul Dunării Călărași, s-a aflat în această iarnă pe lista lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică la FCSB. Mutarea nu s-a realizat din cauza tensiunilor dintre Alexa și MM Stoica.

Azi, la GSP Live, Dan Alexa a vorbit despre condițiile pe care i le-a pus lui Gigi Becali pentru a veni la echipa roș-albastră. 

„Atunci când am vorbit cu Gigi Becali, am spus că am două-trei condiții. Voiam să fiu șef în vestiar. Dacă vreau să dau un jucător afară, să pot să-l dau afară, să nu se întâmple cum a fost cu Alibec.

Și mi-am mai dorit să nu existe intermediari în discuția mea cu finanțatorul. Să nu treacă prin MM informațiile pentru că se poate întâmpla ca mesajul să fie altul. Becali mi-a zis că nu se pune problema să vin eu și să plece MM. Ei au o relație bună, chiar sunt prieteni.

Cine nu m-a vrut cu adevărat la FCSB a fost MM Stoica. Nu e chimie între noi. Eu mereu mi-am arătat dragostea față de Dinamo, iar MM e un președinte-suporter”, a spus Dan Alexa, la GSP Live. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri despre cum se implică Becali la FCSB: „I-am spus echipa și a luat foc! Mi-a zis: «Bă, tu ești tâmpit?»”Susține că fostul soț a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Aproape că nici nu-ți vine să crezi că e adevărat când afli despre cine e vorba

Libertatea

Comentarii (7)

mateiserban  •  21 Februarie 2019, 14:40

A facut si Meme un lucru bun la viata lui

Alexandru Chis  •  21 Februarie 2019, 12:19

Becali va ramane, in continuare, cu MM in batatura, dar fara titlu si in acest an! Alexa nu este un "antrenor de plastilina", astfel ca Teja a castigat competitia, actualul antrenor (???) continuand, cu strajnicie, misiunea de erodare a FCSB-ului, misiune mostenita de la Dica. Mai crede cineva in minuni, atata timp cat Becali taie si spanzure la aceasta echipa aflata intr-o prelungita "eclipsa" cauzata de acest "Razboinic al Luminii" care nu va lasa sa rasara soarele si pe ulita FCSB-ului? Poate la anu, daca intre timp FCSB va fi "lipsita de... grija" nefastei influente becaliane!

Constantin Vaetus  •  21 Februarie 2019, 11:59

Marele antrenor alexa! Mergi în grotă!

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1