FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu a șocat conducerea lui CFR Cluj: „Nu vin la meci. Mă fac de râs!”

Cristian Panin, 42 de ani, team-managerul lui CFR Cluj, a relatat o poveste amuzantă cu Dan Petrescu (52), antrenorul ardelenilor, din primul sezon al „Bursucului” în Gruia
Cristian Panin, 42 de ani, team-managerul lui CFR Cluj, a relatat o poveste amuzantă cu Dan Petrescu (52), antrenorul ardelenilor, din primul sezon al „Bursucului” în Gruia

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 11:47 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 12:06

Cristian Panin, 42 de ani, team-managerul lui CFR Cluj, a relatat o poveste amuzantă cu Dan Petrescu (52), antrenorul ardelenilor, din primul sezon al „Bursucului” în Gruia.

„Am jucat în prima etapă la Botoșani, 1-1, în primul sezon al lui Petrescu la CFR. După, urma să evoluăm acasă cu Viitorul. Totul bine și frumos până în ziua meciului. Liniște. Meciul era la 8, la 6 plecam de la hotel cu echipa. La 4 și jumătate sună telefonul, Dan Petrescu: «Vezi că nu vin la meci azi. Nici nu pot să țin ședința jucătorilor că mă fac de râs». M-am gândit că s-a întâmplat ceva pe la hotel, a căzut, s-a certat cu cineva, nu știu... 

După, mi-a spus: «Am mușcat din ceva și mi-a căzut un dinte, chiar din față». Se auzea și un sâsâit în vocea lui. Noroc că am găsit un prieten de-ai mei, medic, care era tocmai în oraș și avea cheile de la clinică. Am trimis o mașină după el și i-a făcut lucrarea. 

La stadion, Petrescu era numai un zâmbet: «Bă, dacă știam că se rezolvă așa rapid, mai stăteam puțin, îți spuneam mai târziu”. După meci, i-am spus că ar fi bine să-și mai rupă câte un dinte, că uite ce bine a ieșit, am câștigat cu 1-0”, a declarat Panin la GSP Live.

6 titluriare Cristi Panin cu CFR Cluj, 3 ca fotbalist, 3 ca team-manager

Vezi mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Primul titlu din istoria CFR-ului, sărbătorit în duba jandarmeriei: „Semedo scotea capul pe trapă, să ne spună unde suntem”

Dorinel Munteanu a povestit ce le-a declarat procurorilor DNA: „M-am întâlnit cu Corpodean într-o benzinărie din Pitești”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  09 Octombrie 2020, 18:06

Panin parca nu a fost accidentat invitata cariera lui de fotbalist?

1472465589475328
Leo Sima  •  09 Octombrie 2020, 13:06

Vai, ce amuzant e petrescu asta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează