FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Dinu Todoran, antrenorul care n-ar refuza FCSB, cu o condiție: „Am lucrat cu MM, dar eu am principii. Becali n-are ce căuta în vestiar”

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 11:43

Dinu Todoran, coordonatorul Academiei FC Voluntari, a fost acceptat la cursurile licenței Pro și lasă de înțeles că ar accepta să lucreze la FCSB dacă i s-ar cere, însă cu o singură condiție: Gigi Becali să nu se implice.


„În meseria de antrenor te aștepți să primești telefon de la orice echipă, dar trebuie să ai principii. E foarte greu de gestionat situația de la FCSB și chiar nu știu ce se întâmplă acolo. Eu am lucrat cu MM, el e liantul dintre patron și antrenor. Cred că un mare ajutor ca antrenor trebuie să-l ai de la omul de lângă tine de pe bancă așa cum e MM. Nu cred că e vreun antrenor care să spună că n-a fost ajutat de MM. Domnul Becali e de apreciat că bagă bani. Nu știu dacă vreo echipă din România are condițiile celor de acolo.

Mister (n.r. Cristiano Bergodi) e un antrenor bun, care a demonstrat de ce e în stare. Are o cotă foarte bună și e normal să fie căutat de FCSB. Nu știu cum se înțelege dânsul cu domnul Becali. Nu știu dacă domnul Becali trebuia să intre atunci la pauză. Niciun antrenor nu vrea să-și vadă patronul în vestiar la pauză. Nu e deloc ok. Patronul trebuie să vină să se uite la meci. E normal după meciuri să fie ședințe, dar în vestiar nu”, a declarat Dinu Todoran la GSP Live.

„am avut emoții când am văzut că ilie poenaru a fost scos din examen”

Dinu Todoran a vorbit și despre examenul pentru accederea la cursurile licenței Pro din cadrul FRF, pe care Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Clinceni, l-a picat dintr-un motiv incredibil. (Detalii AICI!)

dinu todoran
Dinu Todoran

„Au fost mai multe criterii la Licența Pro. În comisie au fost niște oameni competenți, a participat și nea Mihai Stoichiță. Eu am avut emoții când am văzut că Ilie Poenaru a fost scos din examen. Din punctul meu de vedere totul a fost făcut cum trebuie. Eu am tras subiectul «finalizarea cu minim trei jucători pe tranziția pozitivă».

Să vă explic cum am pus-o în aplicare. Am pus apărarea adversă la 25 de metri. Eu am jucat în sistemul 4-3-3. Am delimitat o zonă la centrul terenului unde am jucat 3 contra 2. Pe recuperarea balonului am jucat pe atacanți, care la rândul lor trebuia să finalizeze. Apoi a urmat o progresie și o altă progresie. Toată lumea a spus de Mirel Rădoi că a luat 10, dar a făcut un antrenament extraordinar acolo. La Poenaru nu știu ce a fost, n-am participat acolo că au fost două serii”, a adăugat Dinu Todoran.

Citește și:

EXCLUSIV Ce simulacru e Școala de Antrenori a FRF! Evenimente incredibile la examenul pentru Licența Pro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
834427529961509
'Aaron Johnson  •  06 August 2019, 13:35

Licenta PRO? Baiatul acesta nu este capabil sa articuleze in limba romana, nu inteleg cum a terminat clasa a patra.

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  06 August 2019, 10:06

2 muppetzi cu jiltzul si poleiala in spate . Imaginea grotescului ..au pierdut si ieri seara ???

368352650018277
Cluj Cluj  •  05 August 2019, 12:48

Pai cred ca nu ai inteles corect principiul. Tu nu ai ce cauta in vestiar, decat cu telefonul pus pe speaker....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează