FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

VIDEO EXCLUSIV Edward Iordănescu schimbă strategia » Cum vrea să evite plecările la FCSB: „Mă voi implica direct”

Edward Iordănescu nu mai vrea să piardă gratis jucători
Edward Iordănescu nu mai vrea să piardă gratis jucători

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 10:55

Edward Iordănescu vrea să schimbe strategia de la Gaz Metan în ceea ce privește contractele jucătorilor, pentru a proteja pe viitor clubul de politicile de transferuri agresive ale granzilor Ligii 1.

Iordănescu a venit la Gaz Metan cu gândul de a revoluționa echipa din Mediaș. Tehnicianul de 40 de ani spune că în viitor vrea să evite situații de genul celor în care patronul FCSB, Gigi Becali, a ofertat direct jucători, cum s-a întâmplat în cazurile Fortes, Cristea sau Ivanov. 

Acesta a acceptat să discute cu reporterii Gazetei în cantonamentul din Antalya, dezvăluindu-și strategia: "Mă voi implica direct când vine vorba de contractele jucătorilor. Ei vor avea anumite drepturi, dar și anumite obligații contractuale. Astfel sper să putem evita situația prin care am trecut în această iarnă, când nu am avut un control total asupra jucătorilor noștri.

Chiar dacă vorbim de fotbaliști aflați în ultimele șase luni, care pot fi contactați legal de alte cluburi, eu sunt adeptul dialogului și al lucrurilor făcute la vedere, nu prin spate. Asta nu înseamnă că voi intra în totalitate în ceea ce înseamnă discuții financiare. Vom avea un buget bine stabilit și ne vom supune acestuia, pentru a nu exista o stare financiară de impas. În funcție de acest buget vom face și politica de transferuri".

"Sunt semnale puternice că vom ieși total din această umbrelă a reorganizării financiare și a insolvenței. Odată ieșiți din această zonă, vom avea o altă mobilitate financiară și altă flexibilitate juridică"
Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

"Când transferăm jucători trebuie să existe un echilibru între posibilitățile financiare și valoarea jucătorilor. Mă voi implica să dau anumite repere conducerii în acest aspect"
Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

A plouat cu grindină!

Gazul trebuia să joace ieri ultimul amical al stagiului de pregătire din Antalya, cu FC Mariupol, locul 7 din prima ligă a Ucrainei, dar jocul s-a amânat pentru astăzi din cauza vremii. La ora meciului a plouat torențial, cu grindină, iar terenurile de joc au fost inundate. Iordănescu spune că programul echipei a fost dat peste cap din cauza condițiilor meteorologice: "Vremea nu poate fi controlată, din păcate. Cred că în acest cantonament am avut o singură zi cu soare. Nu e ușor, aveam foarte bine gândit și temporizat acest stagiu de pregătire și planurile ne-au fost date peste cap. Nu avem ce să facem, a trebuit să regândim rapid strategia". 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  25 Ianuarie 2019, 14:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pain89
pain89  •  25 Ianuarie 2019, 14:06

asta uita ca este la un club aflat in insloventa, pai daca nu acceptati ofertele alea intrati in faliment, pai la rapid s-a trecut de la insloventa la faliment destul de repede, la otelul la fel, nu vreti sa luati 100.000 pe un jucator care pleaca gratis peste 4-5 luni vreti 200.000 pai voi nu sunteti sanatosi la cap? cine da pe un jucator acontat deja atata si care nu are cine stie ce cota, pai da pe stoian cateva zeci de mii si voi vreti pe unu care pleaca gratis sute de mii? asa intrati in faliment conducatori de 0 lei ce sunteti

star_bucuresti
star_bucuresti  •  25 Ianuarie 2019, 12:39
Postat de loko1 pe 25 Ianuarie 2019, 12:28

Banul dictează.Dacă ciobanul centrează cu banul ,jucătorul sare la cap.De ce să rămână pe bani puțini ?De dragul tău,pentru frumusețe,sau că ești băiatul generalului ?

evident ca banul dicteaza. daca becali era fraier si dadea sumele alea pe jucatori acuma aia erau deja in cantonamentul stelei. dar sa dai 300-500 de mii de euro pe niste jucatori care nu confirma... cred ca Steaua este singura echipa din lume care chiar are nevoie ca de aer de imprumuturi. imprumuti un jucator,vezi daca se integreaza si il cumperi in vara sau in iarna. simplu. Steaua o singura data a imprumutat un jucator,si jucatorul ala evident ca s-a integrat si nu l-am cumparat dupa definitiv,este vorba de piovaccari.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează