FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Florentin Petre, în premieră despre concedierea lui Patrick pentru pariuri: „Joacă pe tenis sau lupte de cocoși, dar niciodată pe meciurile lui”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 19:37

Invitat la GSP Live, Florentin Petre, 44 de ani, antrenorul Daciei Brăila, a vorbit despre unul dintre scandalurile în care a fost implicat Patrick Petre (22 de ani), fiul său pe care recent l-a adus la Brăila.

  • CONTEXT: În august 2018, Gazeta Sporturilor a scris despre faptul că portarul Victor Râmniceanu și Patrick Petre, la acea vreme la Sepsi Sfântu Gheorghe, au fost surprinși într-o casă de pariuri din oraș. Conform unor surse, cei doi încercau să parieze pe un gol primit chiar de echipa la care activau. Imediat, clubul i-a suspendat pe cei doi, iar până la rezilierea contractelor n-a mai fost decât un pas. Detalii pe larg, AICI!  

Florentin Petre a vorbit la GSP Live despre implicarea fiului său în acel scandal: „Mi-a spus că sunt foarte mulți jucători care fac acest lucru, dar ei niciodată nu pariază pe jocul lor. Joacă pe tenis sau pe lupte de cocoși, nici nu mă pricep la aceste lucruri”, a declarat Petre senior, la emisiunea moderată de Costin Ștucan.

1 golîn 27 de meciuri a reușit Patrick Petre la Sepsi

PATRICK PETRE, IMPLICAT ÎN MAI MULTE SCANDALURI

Deși are doar 22 de ani, Patrick Petre a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2017, pe când juca la Dinamo, Patrick alături de alți trei dinamoviști, Nedelcearu, Olteanu și Dudea, au băut alcool în avionul care ducea lotul naționalei de tineret spre Spania! (Detalii AICI)

În luna aprilie 2018,  Sepsi Sf. Gheorghe le-a reziliat contractele lui Patrick Petre și Victor Râmniceanu, motivând: „Sepsi OSK a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu, din moment ce jucătorii au suferit accidentări şi vor fi nevoiţi să stea o perioadă în afara terenului”. De fapt, cei doi ar fi fost acuzați că au fost văzuți la pariuri. Vezi AICI filmul complet al evenimentelor!

Patrick Petre a început fotbalul la Dinamo. În iulie 2017 a fost împrumutat la Sepsi, iar un an mai târziu s-a întors la formația din Ștefan cel Mare. În iulie 2018, mijlocașul a fost transferat definitiv de Poli Iași, unde a stat până în septembrie 2019. Mijlocașul a mai jucat la Farul, iar acum evoluează în Liga 3, la Dacia Unirea Brăila. 

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Simbolul dinamovist Florentin Petre face plecăciuni în fața lui Gigi Becali: ”Îi sunt dator pe viață!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
marius.bxl
marius.bxl  •  26 Ianuarie 2020, 13:38

Golul contra stelei pe cand juca la dinamo i sa urcat la cap

gazistu
gazistu  •  26 Ianuarie 2020, 11:32

pe lupte de cocosi??? noi nu trebuie sa-l credem.

super_poison
super_poison  •  26 Ianuarie 2020, 10:21
Postat de Viorel Istrate pe 26 Ianuarie 2020, 10:12

Tu intelegi iti da i seama ce zici....un parior e un parior si atat. Inteleg ca trebuie sa il aperi, e fiul tau, dar a intrat aici si nu mai poate iesi e clar, de aceea nu il mai vrea nimeni la vreo echipa si dovada e ca a schimbat echipele ca pe sosete. Pacat de el si pacat de tine ca, iti face numele de rusine.

Are grave probleme cu capul dacă pariază pe lupte de cocoși. E dus cu pluta.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează