FOTBAL  »  Superliga  »  

VIDEO EXCLUSIV Florinel Coman, agresat verbal și filmat la un butic de cartier: “Bă, nenorocitule, visezi la Chelsea?! Mbappe, să moară viața mea…”

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2019 12:03

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unor imagini șocante în care apare starul FCSB, Florinel Coman, în timp ce este agresat verbal de mai multe persoane neidentificate, la un butic de cartier.

Filmarea începe în timp ce Coman, îmbrăcat în echipament albastru cu sigla lui Chelsea, este cu spatele și cumpără ceva de la un magazin mic de cartier.

Cel care îl filmează spune: “Nici nu vă vine să credeți cu cine sunt aicea! Bă, nenorocitule, bă! Ăsta e îmbrăcat cu Chelsea, să moară viața mea! Uitați-l pe Mbappe, să moară…”

În fundal, se aud și alte persoane care râd și îl ironizează pe jucătorul FCSB. Acesta se întoarce cu fața spre cameră și spune deranjat: “Ce faci, mă, frate?”.

VEZI AICI IMAGINILE CU FLORINEL COMAN AGRESAT VERBAL

Coman iese din magazin, iar bărbații din interior continuă să strige: “Uitați-vă, bă, la ăsta! Visează la Chelsea, bă! Nu vă vine să credeți, bă!!! Bă, nenorocitule! Bă, Mbappe, bă, să moară viața mea!”.

Momentul și locul filmării nu au putut fi indentificate.

Florinel Coman (21 de ani) este în acest moment cel mai în formă jucător de la FCSB, însă echipa sa a ajuns pe ultimul loc din Liga 1. 

Citește și: 

Vintilă e o marionetă, jucătorii se duc direct la patron: „Nea Gigi, mă bagi și pe mine?” + cine e titularul care a trecut și de MM

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (139)
adriann_
adriann_  •  30 August 2019, 15:27

Ce mi se pare foarte tare si n-a remarcat "ziaristii gsp" este ca Florinel inca mai are eticheta pe costumasul cu Chelsea :))) Ii iese peste guler la spate, fix ca in Operatiunea Monstrul :)))

pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  30 August 2019, 13:55

daca eram in locu lu Coman, il calcam in picioare pala. mai mult ca sigur nu era singur avea tovaresi cu el, doar asa au curaj ratatii astia

adriann_
adriann_  •  30 August 2019, 10:44

Nici nu stiu ce mai urmeaza dupa acest "monument" de jurnalism...

Vezi toate comentariile (139)
Comentează