LIGA 1    •   CFR CAMPIOANĂ

VIDEO EXCLUSIV Gestul superb al lui Kevin Boli în timp ce colegii săi făceau turul stadionului cu trofeul!

Foto: Cristi Preda

Foto: Cristi Preda

Articol de — Raymond Füstös Luni, 21 Mai

Sosit la CFR în vara anului trecut chiar de la Viitorul, Kevin Boli (26 ani) a luat o pauză din celebrarea titlului pentru a se întreține minute bune cu foștii săi colegi.Cu puțin timp înainte ca autocarul Viitorului să părăsească stadionul, fundașul campioanei a venit în grabă pentru a se întâlni cu fostul său antrenor.

Aflat într-o discuție privată cu Gabi Balint, Gică Hagi, întrerupt de fostul său elev, l-a luat în brațe pe Boli, bătându-l bărbătește pe umăr pe acesta înainte de a-l felicita pe proaspătul campion al României. Apoi, apărătorul sosit în România de la Mouscron a fost luat în întâmpinare de mai mulți jucători ai Viitorului, printre care și Ianis Hagi.

"Am fost fericit să-l întâlnesc din nou pe domnul Hagi, pe primul meu antrenor din România, este mereu o plăcere să-l întâlnesc. Acum, fiind în vacanță, mi-a spus să mă odihnesc și să mă bucur de acest succes.

Foștii colegi s-au bucurat pentru mine, am un respect imens pentru Viitorul și pentru Mister pentru tot ceea ce mi-au oferit în perioada petrecută acolo!", a declarat Boli pentru Gazeta înainte de a fugi înapoi la fiesta "feroviară".

 
Kevin Boli

EXCLUSIV Gestul superb al lui Kevin Boli în timp ce colegii săi făceau turul stadionului cu trofeul! ---->>>> http://bit.ly/2GziS1W

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 20 Mai 2018

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase