FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Încă o previziune sumbră despre Dinamo: „Ar putea avea probleme cu rămânerea în prima ligă”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 10:04

Petre Grigoraș (55 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit și despre situația complicată de la Dinamo.

Antrenorul Forestei Suceava nu înțelege motivul pentru care oficialii „câinilor” l-au cedat pe Nistor la Craiova pentru doar 260.000 de euro și face o previziune sumbră: „Dinamo poate avea probleme cu rămânerea în prima ligă”. 

„Nu vreau să dau lecții, dar înseamnă că se întâmplă ceva la Dinamo dacă ei renunță pentru această sumă la cel mai bun jucător al lor. Nu e o problemă de organizare, e o problemă financiară. 

Dacă nu-și vor rezolva aceste probleme, n-o văd pe Dinamo foarte bine. Din punctul meu de vedere, cei de acolo pot avea probleme cu rămânerea în prima ligă”, a declarat Petre Grigoraș, la emisiunea GSP Live.

Cornel Dinu anunță Apocalipsa: „Dinamo se va lupta să scape de retrogradare” 

Legendă a dinamoviștilor, de aceeași vârstă cu clubul, Cornel Dinu a făcut recent o radiografie a situației prezente.  

„Niciodată în istoria clubului Dinamo n-a fost o asemenea situație, ca doar un singur jucător să iasă în evidență. Iar ăla să fie mai degrabă lider de sindicat. Aceasta este imaginea penuriei, diletantismului și dezastrului la Dinamo, să fie un singur jucător care mai aduce ceva cu tradiția lui Dinamo, chiar dacă vorbim de un exemplar de rangul doi. Domnilor, Dinamo se va lupta să scape de la retrogradare!”, a comentat Dinu pentru Gazeta Sporturilor. 

Vezi și: 

Mircea Lucescu, analiză nemiloasă despre Dinamo » Ce soluție vede: „El trebuie să vină să salveze clubul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mariuss72
mariuss72  •  06 Ianuarie 2020, 12:29

Mai puteti, ma? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Ianuarie 2020, 12:16

I-au dat drumul pt ca nu mai vroia sa stea. Cum a fost si cu Hanca acum un an. Poate au fost si alte motive, faptul ca era vocal, ca l-a luat peste picior pe Negoita, poate s-au gandit ca o sa inflameze atmosfera in vestiar si mai mult samd

paramount
paramount  •  06 Ianuarie 2020, 12:12
Postat de paramount pe 06 Ianuarie 2020, 12:09

Dinamo nu va fi afiliata in conditiile astea. Ce rost mai are reunirea?

Nu de alta, dar ***, care ar fi prima care ar trebui sa dispara, in mod normal, *** pe tot ce inseamna instituții fotbalistice din România!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează