FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Interviu Dusan Uhrin: „Vin meciuri foarte grele, sper ca jucătorii să lupte” + Crede că România se califică la Euro 2020

Articol de , - Publicat joi, 17 octombrie 2019 21:56

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro despre partida cu Gaz Metan Mediaș de vineri, dar și despre șansele României de a se califica la Campionatul European 2020.

  • Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, 18 octombrie, de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Vin meciuri foarte grele unul după altul, vom vedea dacă putem să fim pe primele 6 locuri. Sper ca jucătorii să lupte pentru asta, deoarece este important pentru suporteri.

Avem probleme cu Montini și Neicuțescu. Montini are o mică accidentare și cred că o să fie ok săptămâna viitoare, în timp ce Neicuțescu va lipsi o lună sau poate mai mult. Perovic poate juca, nu are nicio problemă. Va fi în lot. Mâine avem nevoie de fanii noștri!”, a declarat Uhrin în exclusivitate pentru GSP.ro.

De asemenea, antrenorul ceh a vorbit despre România - Norvegia 1-1 și despre șansele echipei naționale de a se califica la Euro 2020:

„Am văzut meciul (n.r. România - Norvegia 1-1). În prima repriză România nu a evoluat bine, dar în actul secund echipa a început să joace, a fost periculoasă. La acel penalty a fost vorba doar despre ghinion.

Pentru a se califica trebuie să câștige următoarele două meciuri. Va fi greu, dar cred că va reuși”

Antrenamentul lui Dinamo înainte de meciul cu Gaz Metan

Match Preview Dinamo - Gaz Metan

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // Gigi Becali, sfaturi ca de la antrenor la antrenor pentru Cosmin Contra ;) „Eu am aplicat asta, el trebuie să învețe” + „Suedia ne dă 4-5”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
powerdinamo
powerdinamo  •  18 Octombrie 2019, 09:43

Mama mama ,ce antrenament tare,scheme tactice, sut la poarta ,lansari in adancime ,demarcari ,presing ,om la om ,super tare antrenamentul, succes azi.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 Octombrie 2019, 00:04

piscitelli - corbu , puljic , m.popescu , r.grigore - ciobotariu , i.filip - brito(mihaiu) , nistor , sorescu(strechie) - popa !!!

amygos_sm
amygos_sm  •  17 Octombrie 2019, 22:54
Postat de amygos_sm pe 17 Octombrie 2019, 22:49

a fost nevoie de doi jurnalisti sa ne anunte ca meciul e .....sambata, cu toate ca se joaca maine..:)

ati modificat ?.hahaha

Vezi toate comentariile (4)
Comentează