FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Ionel Dănciulescu a explicat cum a schimbat Uhrin fața echipei: „E un tip mai dur! A adus seriozitatea și implicarea la Dinamo”

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 20:15

Ionel Dănciulescu (42 de ani), directorul general de la Dinamo, a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor înainte de meciul cu Astra Giurgiu.

  • Astra și Dinamo se întâlnesc azi, de la ora 20:30. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

Uhrin a adus seriozitate și implicare în antrenamente și în meciuri. Nu-i place să piardă. Vine dintr-o școală puțin diferită față de a nostră, e un tip mai dur, dar în sensul bun al cuvântului”, a declarat Ionel Dănciulescu în exclusivitate pentru GSP.ro.

Acesta a vorbit și despre Gabi Tamaș, 35 de ani, fundaș care a semnat cu Astra după o aventură la Hapoel Haifa: „Va fi o reîntâlnire plăcută. Este în continuare unul dintre cei mai buni fotbaliști din România, în ciuda vârstei sale”

ECHIPELE DE START

Astra: 33. Kitanov - 20. Bruno, 4. Graovac, 30. Tamaș, 5. C. Dima - 21. Crepulja - 11. V. Gheorghe, 6. G. Simion, 50. Budescu, 88. Begue - 9. Tounkara
Rezerve: 1. Lazar, 44. Graur, 17. Ajayi, 90. Răduț, 77. Stahl, 10. Matei, 23. Dandea
Absent: Radunovici (suspendat) 
Antrenor: Dan Alexa 

Dinamo: 93. Piscitelli - 13. Ciobotariu, 2. Klimavicius, 16. M. Popescu, 33. Corbu - 4. I. Filip - 22. Sorescu, 10. Nistor, 31. Fabbrini, 21. Neicuțescu - 43. Montini 
Rezerve: 1. Straton, 5. A. Răuță, 8. Bru, 28. R. Grigore, 99. Moldoveanu, 88. Moura, 6. Bejan
Absenți: D. Popa (accidentat), Brito (incert)
Antrenor: Dusan Uhrin jr. 

Stadion: „Marin Anastasovici"

VEZI ȘI:

Astra - Dinamo, liveTEXT de la 20:30 » „Câinii” pot urca pe un loc de play-off » Avem echipele de start!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
redbuldog
redbuldog  •  21 Septembrie 2019, 21:11

E un tip profesionist,nepartinitor si care face echipa pe criteri obiective si valorice..!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează