FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Lupescu recunoaște că s-a întâlnit cu Dragnea și alți politicieni înaintea alegerilor FRF: „Aveam nevoie de ei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 20:15

Ionuț Lupescu a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, și e moderată de Ovidiu Ioanițoaia. Fostul candidat la șefia FRF a recunoscut că a purtat negocieri cu politicienii înaintea alegerilor din 2018. 

„Nu mi-a promis nimic Dragnea! Eu am vorbit cu toți liderii policiti atunci. De la PNL, PSD și UDMR! M-am întâlnit cu toți șefii de partide și le-am spus ce vreau și ce ar putea face ei. Un lucru foarte important este legea sportului. Trebuie schimbată și nu este nicio rușine dacă ne uităm la unguri și vedem ce fac ei pentru sport. Nu numai pentru fotbal.

Maghiari dau bani și nu se ascund. De 30 de ani la noi bugetul Ministerului Sportului se taie și rămân din ce în ce mai puțini bani. Avem un buget mic în sport și e o rușine! O rușine! 

Și m-am văzut cu toți pentru că voiam să merg în Parlament pentru modificarea Legii Sportului. Deci aveam nevoie de ei! Când au auzit toți de sport, au vrut să facă, dar cu fapta nimic! Sportul moare! Nu doar fotbalul. Uitați-vă la tot!”, a declarat Lupescu.

„Ne îndepărtăm de fotbalul adevărat”

„Kaiserul” spune că involuția sportului se vede mai bine din afara țării: „Când trăiești în afara României vezi lucrurile altfel. Noi ne îndepărtăm de fotbalul adevărat. Se vede foarte clar... Iar din 2021 vom avea o a treia competiție în care deja va fi greu pentru o echipă românească să mai ajungă în Champions League. Dacă nu te organizezi nu mai ai nicio șansă!”.

„M-am întâlnit cu domnul Dragnea, cu domnul Orban, dar și cu domnul Hunor. Nu sunt amic cu domnul Dragnea să-mi spună astfel de lucruri. M-am văzut cu toată lumea pentru că am spus că legea sportului trebuie modificată. Și avem nevoie de Parlament pentru asta”
Ionuț Lupescu

Vezi AICI emisiunea integrală cu Ionuț Lupescu

Vezi și:

VIDEO Mike Temwanjera a revenit în România: „Vasluiul rămâne sufletul meu. Visul meu e să aduc jucători aici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
energydrik
energydrik  •  19 Decembrie 2019, 00:48
Postat de Ciprian Vasile Raiu pe 18 Decembrie 2019, 22:49

Lupescu pacat ca n-ai iesit presedintele la FRF sportul romanesc trebuie sustinut din toate partile inclusiv de oamenii politici uitati-va in bugetul pe anul 2020 pentru sport nu s-a acordat nici un leu iar in la anul vin Jocurile Olimpice de la Tokio daca luam 1-2 medalii sa zicem bodaproste. Sa traiti bine cu Iohannis !!

Pentru ce trebuie sa aloce statul buget pentru sportul de performanta, pentru profesionisti? Inteleg ca trebuie sa creeze terenuri/platforme sportive cu preturi accesibile sau gratuite pentru copiii, sa avem o populatie sanatoasa si altii sa isi descopere talentul pentru a evolua catre profesionisti. Iti dau un exemplu, clubul de handbal feminin CSM Bucuresti, acolo sunt jucatoare cu salarii de 20 000 euro/lunar ...din banii primariei. In vreme ce copii din Bucuresti, toate sectoarele, cu greu si dupa ore de asteptare gasesc un loc de joaca gratuit intr-un parc (aer liber), destul de neamenajat, o ruptura jerpelita. Decat sa platesti catre CSM Bucuresti lunar, pe salarii Ex. 100 000 euro, mai bine creezi in parcuri (sunt o gramada neamenajate), complexuri sportive, sali de forta, pentru toata lumea! Ideea e, statul sa investeasca in sport ca mijloc de a imbunatati sanatatea populatiei si cine vrea la profesionisti, sa mearga la un club privat sau sa scoata banii din buzunar, precum Halep.

364013620655921
Ciprian Vasile Raiu  •  18 Decembrie 2019, 22:49

Lupescu pacat ca n-ai iesit presedintele la FRF sportul romanesc trebuie sustinut din toate partile inclusiv de oamenii politici uitati-va in bugetul pe anul 2020 pentru sport nu s-a acordat nici un leu iar in la anul vin Jocurile Olimpice de la Tokio daca luam 1-2 medalii sa zicem bodaproste. Sa traiti bine cu Iohannis !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează