FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Jucătorii echipei cumpărau brânză și produse tradiționale de la familia Becali: „Era totul proaspăt”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 15:21

Costel Câmpeanu, portarul cu cele mai multe meciuri în Liga 1, a povestit la GSP Live cum a umblat Gigi Becali cu valiza de bani după jucătorii Gloriei Bistrița în 2006 înaintea unui meci cu Rapid.


„Burebista” spune că în perioada 1989-1991 când juca la Dinamo cumpăra produse tradiționale de la frații Becali, care erau în anturajul echipei.

„Parcasem mașina lângă stadionul Dinamo și a venit Becali în restaurant să ne spună să jucăm că ne dă... Zicea că ne dă 5.000 de euro de fiecare. L-am lăsat în pace. Era comic.

Când eram eu la Dinamo, Gigi era prieten cu cei de la Steaua, Giovanni și Victor erau cu Dinamo. Când veneam la Bacău luam produse de la ei, că aveau oi. Erau produse proaspete făcute de ei”, a declarat Câmpeanu la GSP Live.

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Câmpeanu, portarul Cooperativei: „La aranjamente, mă aruncam într-o parte, atacantul dădea peste mine”. Istoria unui blat eșuat cu echipa lui Răzvan Lucescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  20 Iunie 2019, 20:15

"cei 3 pârnăiași infractori" - pictură lupestră!

klauz
klauz  •  20 Iunie 2019, 16:50

Auzi nea Gigi ce zice raul asta? Si eu care te stiam de 'telectual...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează