FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORONAVIRUS

VIDEO EXCLUSIV Justin Ștefan, secretarul general al LPF, noi detalii despre suspendarea Liga 1: „Voi încerca să am o discuție cu Raed Arafat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 09:25

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a intervenit în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre suspendarea competițiilor interne. 

  • CONTEXT: Federația Română de Fotbal a anunțat joi că a decis suspendarea tuturor competițiilor fotbalistice până pe 31 martie, inclusiv meciurile din Liga 1, din cauza pericolului creat de coronavirus.

„Amânarea meciurilor până la 31 martie e cea mai bună decizie. În următoarele perioadă, voi încerca să am o discuție cu domnul Arafat pentru a vedea ce estimează autoritățile. La momentul de azi, reluarea campionatului pe 15 mai pare o dată cam îndepărtată

Și cei din Italia se vor confrunta cu această problemă. Am văzut că și UEFA discută despre amânarea Campionatului European. Înțeleg că au mai fost astfel de situații în istorie, rămâne să discutăm să vedem ce se va întâmpla. Nu există o prevedere cu privire la această situație”, a declarat Justin Ștefan, la GSP Live.

„Dacă lucrurile nu durează mult, nu va fi un impact major”

LPF a încercat cât a putut să amâne oprirea campionatului, presată de contractul de drepturi TV. Dacă nu va mai putea continua competiția, va pierde un sfert din totalul de 28 de milioane de euro, prețul pentru un sezon întreg. Justin Ștefan a dezbătut și această problemă. 

„Dacă lucrurile nu durează foarte mult, nu vom avea un impact financiar major. Am primit asigurări că nu vom intra într-un blocaj. Pentru mine, sănătatea e mai importantă decât partea economică. I-am rugat pe toți medicii din Liga 1 să țină legătura cu noi”, a mai spus Justin Ștefan, în cadrul emisiunii GSP Live.

  • Ringier România a luat măsuri preventive pentru angajați. Pentru a respecta recomandările specialiștilor în sănătate publică, dar și ultimele decizii din Comitetul Național pentru Situații de Urgență anunțate după creșterea numărului de cazuri de coronavirus, a fost luată și decizia de suspendare a emisiunii GSP LIVE în formatul care presupunea deplasarea angajaților pentru transmiterea ei din redacție. 
  • Rămânem însă aproape de publicul nostru și încercam să fim in continuare la fel de prezenți cu știri, discuții, dezbateri despre evenimentele din sport.

Vezi și: 

CRIZA CORONAVIRUS | Doar explozia de la Cernobâl a mai întrerupt Liga 1, acum 34 de ani: „Mulţi nu înţelegeau ce se petrece"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (6)
digei
digei  •  13 Martie 2020, 12:55
Postat de dora pe 13 Martie 2020, 10:23

Franta si Germania, dar si alte tari, au sute de contaminati si nu au oprit campionatul. Noi suntem mai cu moț. Toată lumea pierde, Justin Stefan ! In primul rand cluburile . Sa vedem cand si cu ce bani, si de unde, isi vor plati jucatorii. Pana in toamna, daca nu se rezolva nimic.

Noi avem sistemul medical din Franta si Germania? La noi daca s-au infectat 30 de la un meci de fotbal peste o saptamana ai 3000, peste doua ai 15.000.

georgescugeorge1994
georgescugeorge1994  •  13 Martie 2020, 11:18

Daca a ajuns fotbalul pe mana lu' Justin, omul preafericitului Gigi Becali............ne meritam soarta de fotbal din lumea a 468854-a

dora
dora  •  13 Martie 2020, 10:23
Postat de digei pe 13 Martie 2020, 10:08

Justine, esti inconstient? Vrei sa ajungem ca in Italia cu numarul de contaminati/decedati? Parca v-a luat Aghiuta mintile, numai si numai la bani va ganditi, obsedati de bani, voi care-i intoarceti oricum cu lopata, v-ati obisnuit cu o viata de lux si va ingrozeste gandul ca pe o perioada scurta ar trebui sa traiti ca niste oameni obisnuiti.

Franta si Germania, dar si alte tari, au sute de contaminati si nu au oprit campionatul. Noi suntem mai cu moț. Toată lumea pierde, Justin Stefan ! In primul rand cluburile . Sa vedem cand si cu ce bani, si de unde, isi vor plati jucatorii. Pana in toamna, daca nu se rezolva nimic.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează