FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO // EXCLUSIV Marius Șumudică, declarații incendiare: „MM Stoica chiar își dorea să lucreze cu mine” + „FCSB tot Steaua e!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 20:00

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe GSP.RO în fiecare miercuri de la ora 20:00, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. Acesta a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Mihai Stoica și despre dorința lui MM de a lucra cu el la FCSB.

„M-am împăcat cu MM și vorbim. Cearta a plecat de la rivalitate. Eu îmi doream să iau campionatul, iar el trăgea cu FCSB. Nici nu mai știu cum să-i zic... Tot Steaua e!

Ne-am atacat, am fost și eu obraznic, dar și el. Am făcut un pas în spate. A existat o comunicare și ne-am văzut întâmplător. El e un om de fotbal și-l respect”, a declarat Marius Șumudică în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

„Își dorea să vin la FCSB”

De asemenea, Șumudică a confirmat declarațiile făcute în ultimul timp de Mihai Stoica, care a afirmat că își dorește să lucreze cu fostul antrenor de la Astra Giurgiu, în ciuda atacurilor dintre ei din trecut: „Chiar își dorea să vin la FCSB! A fost unul dintre cei care și-a dorit foarte mult ca eu să vin să lucrez cu el. Dar n-a existat această șansă”.

„Nu acceptam așa ceva (n.r. ca Gigi Becali să intevină peste deciziile sale). Mi-a intrat bașkanul acum în vestiar după un meci și a spus: «Băi, băieți, Șumudică e antrenorul vostru pentru încă un an. El e șeful. Eu vin să vă anunț bonusurile și să vă aplaud. În rest, el e șeful aici!".
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

2015-2016a fost sezonul în care Marius Șumudică a câștigat titlul în România cu Astra Giurgiu; pe locul 2 a terminat FCSB

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU MARIUS ȘUMUDICĂ

VEZI ȘI:

FCSB // Basarab Panduru, anunțul momentului despre Florinel Coman: „Sunt echipe care ar da 8 milioane de euro pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
mateodamiano7
mateodamiano7  •  31 Octombrie 2019, 10:33

FCSB = Oaia Circus

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  31 Octombrie 2019, 08:02

Mai simpaticule, mai carismaticule, stii cum chestia asta cu fcsb tot Steaua e? La fel cum multora nu le iese din cap Uniunea Sovietica si o confunda mereu si voit cu Federatia Rusa. Doar, doar o mai renaste vreodata. Fcsb va deveni, poate, candva un nume in fotbalul european dar pana atunci mai va. Slanina brandului Steaua nu poate sa tina de foame la infinit impostorilor care continua sa creada ca e a lor.

adriann_
adriann_  •  31 Octombrie 2019, 00:13
Postat de rocky2 pe 30 Octombrie 2019, 23:37

Ce putea sa spuna si prietenul ciobanului? Adevarul in nici un caz

Ciobanul i-a salvat casa cand vroiau sa-l ejecteze camatarii. Sumudica nu are cum sa spuna altceva, bravo lui ca isi respecta obligatiile, dar noi stim ca aceasta afirmatie valoreaza fix zero.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează