FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Moment neștiut, povestit la GSP Live: „Vă spun în premieră. Știți ce a făcut Mourinho după arestarea lui Giovanni?” + cine l-a trădat pe impresar

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 11:53

Dragoș Sîrbu, omul de încredere al lui Giovanni și Victor Becali, a relatat azi, la GSP Live, reacția marelui antrenor portughez Jose Mourinho după arestarea lui Ioan Becali în Dosarul Transferurilor. Momentul a avut loc în martie 2014. 

„Vă spun în premieră. În momentul în care l-au arestat pe domnul Giovanni, primul care a sunat a fost Mourinho. Au fost 8 apeluri în două ore. Nu mai zic de alți oameni influenți din fotbalul mondial care au sunat pentru a-l încuraja și a-i oferi sprijinul”, a spus Dragoș Sîrbu, în cadrul emisiunii lui Costin Ștucan.

Jose Mourinho și Ioan Becali sunt legați de o prietenie de lungă durată. Impresarul povestea în acest an, la o emisiune televizată, că portughezul a vrut să-l viziteze în perioada în care era încarcerat: 

„Sunt prieten bun cu Mourinho. A vrut să vină la mine când eram în pușcărie la Slobozia. S-ar putea să vină în România în câteva zile și puteți să-l întrebați. El a vrut, dar i-am spus să nu vină. Eu aveam regim închis, vorbeam la geam. Îți dai seama cum era să vină Mourinho să vorbească la geam?”, mărturisea Ioan Becali în luna martie

„Chiodi a trădat”

Dragoș Sîrbu a dezvăluit apoi cum impresarul Pietro Chiodi, care colabora inițial cu firma fraților Becali, a ales să se dezică de cei doi și să se orienteze către propriul drum în „întunecata” lume a impresarilor. Acum, italianul e un apropiat al lui Gică Hagi, acesta având o influență ridicată la Viitorul. 

„Chiodi a trădat, așa a considerat, mai mult nu vreau să vorbesc despre el. Plecarea lui din firma noastră a influențat multă lume”. 

„Chiodi stă în hotelurile în care e cazată națională. Noi am fost refuzați de FRF pe durata Europeanului U21” - Dragoș Sîrbu

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri în exclusivitate despre lumea nevăzută și tacticile incredibile ale impresarilor: „Trebuie să denaturezi adevărul. Înainte, «vopsirea» se făcea cu casete video”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează