FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-5

VIDEO EXCLUSIV Momente superbe la Sfântu Gheorghe: Attila Hadnagy, sărbătorit de nuntașii dintr-un restaurant

Atilla Hadnagy
Atilla Hadnagy

Articol de , - Publicat duminica, 12 mai 2019 14:12

Attila Hadnagy, 38 de ani, a spus oficial adio fotbalului la partida Sepsi - FCSB 1-5 de sâmbătă seara, în care a evoluat pentru gazde în ultimele 20 de minute. Experimentatul atacant va face pasul către funcția de director sportiv al clubului covăsnean.

La finalul meciului de sâmbătă, Hadnagy și câțiva reprezentanți ai clubului Sepsi au mers să se relaxeze într-un restaurant, unde au dat peste o nuntă. Attila a avut parte de o surpriză plăcută din partea invitaților, care i-au făcut românului o primire pe cinste.

Reporterii GSP aflați la fața locului au suprins cum nuntașii s-au ridicat în picioare și l-au ovaționat minute în șir pe Hadnagy, considerat cel mai reprezentativ jucător din istoria clublui.

Vezi și:

Ianos Bokor, managerul lui Sepsi, nu mai rezistă: „Punem în piciorul în prag. Nu putem continua așa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
513010058870127
Pop Vasile  •  16 Mai 2019, 10:51

Da , roman 100 % ( cum te cheama pui de dac ? ATTILA ...) . Dar de nationalitate maghiara . Asta nu inseamna ca nu-i apreciat si de ROMANI . Atita doar ca informatia trebuie sa fie corecta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează