FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV // „Neagoe poate aduce liniște la Dinamo” » Care sunt obiectivele noului antrenor

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 13:01

Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului Dinamo, a vorbit la GSP LIVE despre numirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a „câinilor”. 

 

 

Oficialul este de părere că Eugen Neagoe va veni cu un plus de liniște în „Ștefan cel Mare”. Obiectivul va fi, desigur, calificarea în play-off.

Neagoe poate aduce liniștea de care avem nevoie pentru a construi o echipă. Ăsta este obiectivul imediat, de a avea o echipă care să ne dea speranțe că putem să atacăm calificarea în play-off, în sezonul viitor”, a declarat Bogdan Bălănescu, la GSP LIVE.

Regrtele lui bălănescu

Bogdan Bălănescu a mărturisit că regretă plecarea ultimilor antrenori, pe motiv că aceștia sunt dinamoviști adevărați.

„Mi-a părut extrem de rău că Florin Bratu a fost demis, cum mi-a părut rău și că domnul Rednic a fost demis, cum îmi pare extrem de rău de Claudiu Niculescu.

Ultimii antrenori de la Dinamo au fost dinamoviști adevărați, dar viața merge înainte. De orice despărțire mi-a părut rău, de nea Ando, de Cosmin Contra, chiar și de Vasile Miriuță”, a amintit Bogdan Bălănescu.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV // Bogdan Bălănescu neagă conflictul de la Dinamo: „A fost un comunicat realist” + ce spune despre banii împrumutați de către Mircea Rednic

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
2036290743290484
Ion Marin  •  05 Iunie 2019, 11:12

Ba baieti, POTOLITI VA!Nu am fost de acord cu inlaturarea lui Rednic, si cu politicile infantiliste ale lui Negoita.Dar va intreb ce ati facut voi , Lucescu, Tiriac, Andone si alti dinamovisti cu bani pentru salvarea clubului?Nu mergeti la Rin!Lasati l pe Negoita in pace , pentru ca a luat clubul de la Borcea in colaps si l a adus pe linia de plutire , tot el cu Rednic l au salvat de B.SUNT BANII LUI , VORBA LUI BECALU:"Sunt banii mei eu fac legea! ".Asa ca voi daca vreti altceva , nu va mai razbuiti cu un om care si a asumat un mare risc , luand clubul din mana celor doi smecheri , Borcea si Badea.Mergeti in nunar mare vineri la meci umpleti stadionul , numai de dinamovisti, cu voi cu altii cu bani , RUGATI L PE LUCESCU SA IA CLUBUL.dACA NU VETI REUSI ASTA LASATI L PE nEGOITA IN PACE!Ca daca il suparati ,Dinamo va avea soarta Rapidului .Eu nu pot sa zic decat atat: Notre respect tot ce inseamna spiritul lui Dinamo , Notre respect, IONUT NEGOITA!Daca nu reusi sa strangeti bani , daca nu reusiti sa l convingeti pe Mircea Lucescu si pe altii , lasati l in pace pe Negoita, Rednic a scris istorie si a facut istorie in Stefan cel Mare, dar lasati l , ca Neagoe dupa parerea mea e o alegere buna, e un antrenor bun , a jucat la Dinamo si stie ce inseamna DINAMO.FITI ALTURI DE EI!NU E MOMENTUL UNUI RAZBOI , CLUBUL ARE NEVOIE DE LINISTE.

dd.x
dd.x  •  04 Iunie 2019, 18:54

un mincinos per vers si lipsit de scrupule: balanelmiaunescu

chris_bu67
chris_bu67  •  04 Iunie 2019, 18:26
Postat de fara_pista pe 04 Iunie 2019, 14:26

Da, o liniște de... mormânt.

Piatra de pe mormânt îl are gravat pe neghiniță,zis și zugravul!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează