FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO EXCLUSIV Pronosticul lui Cristi Bud nu le lasă speranțe rivalelor: „CFR va câștiga play-off-ul la minimum 6 puncte diferență” + dezvăluiri despre antrenamentele lui Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 09:57

Cristi Bud (34 de ani), triplu campion cu CFR Cluj, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit despre dominația instaurată de „feroviari” în Liga 1.

Atacantul, legitimat în prezent la CS Minaur Baia Mare, a făcut un pronostic ce nu le dă prea multe speranțe contracandidatelor CFR-ului din play-off, dezvăluind și unele amănunte interesante despre antrenamentele lui Dan Petrescu. 

„Cred că CFR va lua din nou campionatul, ba chiar la mai multe puncte avans față de anii precedenți. E o echipă solidă, știu cum lucrează Dan Petrescu și cred că va câștiga campionatul la minimum 6 puncte diferență

Petrescu face antrenamente frumoase, face atmosferă foarte bună și cred că asta contează foarte mult. Ai plăcere să mergi la antrenamente, sunt antrenamente moderne. Dan Petrescu e altfel decât la meciuri, e plăcut în fața jucătorilor. Nu va lăsa echipa, va continua proiectul pe care îl are la Cluj”, a mărturisit Cristi Bud, la GSP Live.

Bud a evoluat pentru CFR Cluj între 2010 și 2013, între 2016 și 2017 și în 2019. Acesta are 3 titluri și două Cupe alături de formația din „Gruia”.

VIDEO EXCLUSIV Pronosticul lui Cristi Bud nu le lasă speranțe rivalelor: „CFR va câștiga play-off-ul la minimum 6 puncte diferență” + dezvăluiri despre antrenamentele lui Dan Petrescu

CFR Cluj, campioana ultimelor două sezoane, e favorită pentru un nou trofeu. Formația lui Dan Petrescu va începe a doua parte a sezonului cu un avans de 3 puncte față de CS Universitatea Craiova și 4 față de FCSB. 

Vezi și: 

PLAY-OFF LIGA 1 // CFR Cluj, favorită la titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează