FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Trei povești cu Florin Halagian: „Ne-a zis să ne dăm la o parte și apoi ne-a certat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 12:59

Giani Căpușă (50 de ani), fost mijlocaș la FCM Bacău, a povestit la GSP Live trei întâmplări petrecute când îl avea antrenor pe legendarul Florin Halagian, care a decedat la 80 de ani pe 12 august 2019.

1. L-a înjurat și l-a scos din echipă

„Când a venit la Bacău m-a pus căpitan, apoi am avut un conflict cu dânsul. I-am răspuns la o înjurătură și de atunci m-a trecut pe linie moartă. El era și un pic ranchiunos. Mi-a zis că trebuie să plec de la echipă. Am ajuns la Iași, deși nu eram încântat să merg în Divizia B. Am dus o viață bună și acolo, dar a fost un pas în spate. Nea Florin era un tip care a făcut o echipă competitivă la Bacău. Am vorbit cu dânsul mereu. An de an ne sunam”

2. Cantonament de Paște fără antrenor

„Țin minte un episod cu dânsul. Era de Paște și miercuri trebuia să jucăm cu Steaua. Inițial ne-a spus că stăm acasă în primele două zile. L-a pus pe Costel Pană, antrenorul secund, să ne sune să mergem în cantonament și ne-am revoltat. Ne-a chemat în prima zi de Paște în cantonament și el nici măcar n-a venit la antrenamente”

3. Certați pentru blat

„A fost o chestie la Bistrița. Era ziua lui nea Jean Pădureanu și nea Florin Halagian ne-a zis să nu-i stricăm ziua de naștere. Apoi ne-a întrebat cine vrea să joace. N-am jucat în meciul ăla. Am zis că nu vreau să joc. S-a terminat 2-0 pentru Bistrița. Apoi, am venit acasă, la Bacău, am ieșit la antrenament și nea Florin ne-a spus că n-am procedat bine, că el a vrut doar să ne încerce. Ne-a zis că nu trebuia să ne dăm la o parte

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Giani Căpușă critică dur familia Iorgulescu pentru accidentul provocat de Mario: „Vine un copil răsfățat și te omoară! Părinții au greșit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Septembrie 2019, 15:22

Asa trebuie sa faca si antrenorii de azi sa curete echipele de *** si jucatori la pariuri !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează