FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BRAŞOV 1-4

VIDEO Executaţi de Hadnagy » Braşovul s-a impus fără emoţii în deplasare cu Astra, scor 4-1

Hadnagy avea doar un gol marcat în acest campionat pînă la meciul de ieri
Hadnagy avea doar un gol marcat în acest campionat pînă la meciul de ieri

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 17 mai 2012 23:25

Braşovenii s-au impus fără emoţii la Ploieşti şi au urcat pe locul 9, depăşind-o şi pe Astra în clasament.

Pe o ploaie torenţială, cele două echipe se luptau doar pentru palmares şi onoare, nemaiavînd emoţii privind rămînerea în primul eşalon. Şi asta s-a văzut, jocul fiind peste media Ligii 1, cel puţin în prima repriză. Oaspeţii au marcat primii, cînd căpitanul Takayuki l-a agăţat pe Viveiros în interiorul careului şi Moutinho a executat fără probleme lovitura de pedeapsă (20 - VIDEO). Imediat, Spadacio, liber la 12 metri de poartă, putea egala, dar a fost blocat în ultimul moment.

Cu 10 minute înainte de pauză, Fatai nu a mai greşit. Nigerianul a profitat de marcajul mai larg al apărătorilor braşoveni şi a reluat din prima centrarea lui Bărboianu, fără speranţe pentru Felgueiras.

Partea a doua a însemnat un dezastru pentru trupa lui Rednic. Hadnagy, cu o "dublă" (GOLUL 1 şi GOLUL 2), şi Olariu, din penalty, au dus scorul la 4-1 pentru ardeleni. Nici Fatai, blocat de două ori de barele porţii, o dată din penalty, nu a putut să mai îndulcească ziua prahovenilor (VIDEO).

"Este inadmisibil să faci astfel de greşeli. Unii s-au crezut în vacanţă, s-ar putea să rămînă în vacanţă mult mai mult. La golul doi au dormit pe teren. Braşovenii s-au simţit mai bine pe această vreme. Ei sînt obişnuiţi cu o astfel de vreme, sînt de la munte" (Mircea Rednic, antrenor Astra)

"Am meritat să cîştigăm, dar scorul este puţin exagerat. Am avut o organizare perfectă în multe momente ale jocului, acest lucru făcînd diferenţa. La Braşov este un grup unit şi putem face mult mai multe în sezonul viitor" (Ionuţ Badea, antrenor FC Braşov)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
armion
armion  •  18 Mai 2012, 12:02

Asa a jucat brasovul si cu steaua?

fibra
fibra  •  18 Mai 2012, 11:16

Daca domnul Cosmescu,ar fi cascat ochii ar fi observat cum Viveiros isi pune piedica singur,nici urma de 11m.,toata lumea a fost pacalita.Urmariti cu atentie faza si veti observa cum Viveiros isi pune singur piedica.

hermesvenus
hermesvenus  •  18 Mai 2012, 08:37

HADNAGY , ACUM NU MAI E BLATIST ????????????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează