FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - PANDURII 3-3

VIDEO Există viaţă după stenograme! » Mureşenii au reuşit să obţină un punct la capătul unui meci infernal

Subotici a marcat ultimul gol al unui meci de povestit nepoţilor
Subotici a marcat ultimul gol al unui meci de povestit nepoţilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 13:29

O repriză secundă nebună şi două goluri în prelungiri au fost ingredientele unui spectacol total din teren.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului Pandurii- FCM Tg Mureş 3-3

Nici măcar demisia lui Sabău nu i-a revitalizat pe mureşeni, prea apăsaţi de amploarea evenimentelor din dosarul "Elicopterul", capul de afiş al ultimei săptămîni din fotbalul mioritic. Doar tînărul Bumba (17 ani) a absentat din peisajul copleşitor, care a domnit în startul partidei cu Pandurii lui Grigoraş. Juniorul parcă nu s-a uitat la TV, nici nu a citit stenograme şi l-a mitraliat pe Mingote din start, cu o reluare care a adiat peste transversală (10).

Florin Dan a încercat şi el vigilenţa portughezului (13), iar apoi "portocaliii" şi-au pierdut inspiraţia între linia de mijloc şi careul gorjenilor. Grigoraş e priceput, a sesizat momentul şi le-a cerut jucătorilor să ocupe spaţiile libere lăsate de o linie răsfirată a gazdelor. Voiculeţ şi-a încercat norocul, dar Albuţ a gustat deja meniul la prea multe meciuri din prima ligă (22). Împotriva scenariului, Iencsi a deschis scorul după o bîlbă a lui Lemnaru (44).

Nebunie în repriza secundă
De la pauză, s-a ieşit apăsat, dar cu nerv. Mai întîi, Vranjes a restabilit echilibrul, executînd magistral o lovitură liberă de la 20 metri (58). Cinci minute mai tîrziu, Cardoso i-a ucis pe mureşeni după un contraatac fulger, în timp ce gazdele îşi împărţeau reproşuri în careul advers, solicitînd o lovitură de pedeapsă după preluarea lui Nistor. Apoi, a urmat nebunia. Cavalli e egalat, Voiculeţ a înscris pe final (90), dar Subotici a marcat aproape instant. Noroc cu intervenţia lui Mingote din minutul 94 la capul lui Ruiz, că altfel puteam vorbi despre un final de poveste.

"Rezultatele bune necesită sacrificii. Din păcate, cred că aici avem noi unele probleme"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Maniera de arbitraj pe care am avut-o în seara asta e ciudată. Arbitrul i-a împins de la spate pe Pandurii. Sîntem o echipă modestă, trebuie să fim lăsaţi în pace să jucăm"
Adrian Iencsi, fundaş Tg. Mureş

"Băieţii s-au dedicat cu adevărat, cu un arbitraj pe care nu-l mai putem comenta că nu ştim ce se va întîmpla în viitor. De acum încolo, vînătoarea a început, dar există Dumnezeu şi ne ajută!"
Claudiu Maior, vicepreşedinte Tg. Mureş

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ioanna.mee
ioanna.mee  •  01 Octombrie 2011, 16:18

Un meci excelent ! Insa cu greseli de arbitraj in defavoare noastra...Un penalty clar, neacordat...si ar mai fi cate ceva...dar na in fine...asta e..vorba cuiva, la finele meciului "nu pot să fure unii, cât putem noi să înscriem !" Albut...ar trebui sa stea pe tuse o etapa, 2,3...si sa il puna pe BALAURU TITULAR, iar SERGIU BUS, ar trebui sa fie titular pt ca e un jucator excelent !! HAI FCM !!! HAI TIRGU-MURES !!!

tripp
tripp  •  01 Octombrie 2011, 14:09

jenschi, ghionea,epaminonda, florin dan,si alte mortaciuni nu ar avea ce cauta intr-un fotbal adevarat, sa nu mai vorbim de ,,antrenori,, gen sabau, dar cum noi avem o gluma de campionat nu e nicio problema.

razvanaldo
razvanaldo  •  01 Octombrie 2011, 10:09

"Nici măcar demisia lui Sabău nu i-a revitalizat pe mureşeni, prea apăsaţi de amploarea evenimentelor din dosarul "Elicopterul", capul de afiş al ultimei săptămîni din fotbalul mioritic" asta e rautate!!! Nu va mai saturati sa va legati de aceasta echipa mica???!?! Tot elicoptere si DNA parca Jencsi si restu numai la asta s-ar gandi, ei joaca pe teren fratilor,mor pe teren, au facut egal cu locul 3, lasati povestile si compunerile!!! Nu e bun un egal cu locul 3? Sau ati vrea ca Mureshu sa subordoneze tot, nu - asa ar fi normal ...? NU mai aveti ce scrie de Becali?, dati poze cu tipe dezbracate ca doar la asta sunteti buni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează