FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - U CLUJ 2-0

VIDEO Fabulos » CSMS Iaşi rămâne imbatabilă în 2015: nu a primit nici un gol în cele şase partide din retur

Articol de - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 22:52

Formaţia lui Nicolo Napoli a mai făcut, aseară, un pas mare pentru a se salva de la retrogradare. Clujenii, fără gol marcat în 2015, se scufundă, încet, dar sigur.

Da, Copoul trăieşte şi joacă un fotbal frumos şi eficient! Nicolo Napoli a scos echipa din subsol şi-o ridică în clasament, făcînd spectacol. Scăpaţi după barele lui Viveiros şi Lemnaru, în aceeaşi fază, în minutul 8, ieşenii au desenat o victorie ce plasează CSMS printre echipele cu şanse imense la a se salva de la retrogradare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mihalache şi Golubovici au dat loviturile decisive, printre alte mari ocazii ale gazdelor, precum cea a lui Bojan, bară, sau Onduku. "Şepcile roşii", în schimb, se afundă, din nou, fără să reuşească a marca măcar un gol.

Iaşiul a dominat şi meciul, cu inteligenţă, aşteptînd cu încredere un adevărat derby al anului 2015, la Tîrgu Mureş, pe 3 aprilie, cu ASA.

728 de minute au trecut în toate competiţiile interne de cînd U Cluj n-a mai marcat un gol, din minutul 82 al victoriei cu Ceahlăul (6-0), în ultima etapă din 2014

16 puncte a strîns CSMS Iaşi în 2015, prima în clasamentul acestui an, alături de ASA

656289-csms-iasi-cluj-2-0.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează