FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Fabulos! Motivul haios pentru care Gigi Becali și l-a dorit așa mult pe Ivan » Acum i-a interzis s-o mai facă :)

FOTO: captură DigiSport
FOTO: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 18:41

Andrei Ivan l-a impresionat pe Gigi Becali grație calităților fizice pe care le are. Jucătorul a făcut o tumbă în stilul lui Miroslav Klose, iar de atunci Gigi Becali și l-a dorit la echipă. 

VEZI VIDEO

Surprinzător, patronul Stelei a zis că îi va interzice să mai facă acest procedeu de teama unei accidentări. 

"Eu mi l-am dorit foarte mult pe Ivan. Mi-a plăcut mult tumba după un gol. De asta mi l-am dorit așa mult. Nu ai cum să faci tumba aia dacă nu ai calități musculare.

Am văzut o dată un jucător de culoare făcînd asta. Atunci mi-am zis că dacă aș găsi și eu unu așa... Ivan e și român, cu atît mai bine. Chiar și așa, eu o să-i interzic să mai facă asta ca să nu se accidenteze", a zis Gigi Beclai la Digi. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  26 Ianuarie 2016, 22:38

Sper sa nu fie adevarat ca a dat atatia bani pe Ivan. Cu ce s-a remarcat sa merite 2 milioane?

foxy
foxy  •  26 Ianuarie 2016, 20:43

Auzi la, `El Lider Maximo`,l-a luat pe Ivan ca face tumbe!!!...Pai ,de ce n-a luat-o pe Nadia Comaneci ,ca si ea poate de astea?Daca Ivan stia sa cante din fluier asa cum canta Becali cand era mic, platea 4 milioane ,nu doua...:)))...

cristi_oase
cristi_oase  •  26 Ianuarie 2016, 20:41

Negoita a anuntat ca va face o serie de transferuri spectaculoase pentru a depasi achizitiile rivalilor. A rencarcarcat cartela de telefon cu 5 € si a activat extraoptiunea cu 2 gb trafic de date. Pe aplicatia w.a. a contactat mai multi jucatori din top 10 mondial si asteapta raspunsul acestora. In cazul in care va fi refuzat sau va fi blocat ,Negoita a declarat ca are pregatiti alti 6 € pentru a cumpara o alta cartela si a reincerca. Meciurile echipei dinamo vor fi transmise live pe Trinitas si vor fi insotite de rugaciuni din partea preanefericutului patriarh. Cine suntem? Amin Amin Amin. Hai dinamo .....ura ura ura

Vezi toate comentariile (7)
Comentează