FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII

VIDEO Fabulos! Trei ratări la aceeaşi fază! Bara şi Lung Jr au salvat Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 19:41

Astra şi Pandurii au oferit un spectacol de zile mari în prima repriză a partidei din etapa a opta desfăşurată la Giurgiu.

După ce au înscris în minutul 8 prin Momcilovici, cei de la Pandurii au condus jocul în continuare, deşi Erico a fost eliminat în minutul 21, după ce l-a faultat pe Budescu în poziţie de ultim apărător.

Dar cea mai frumoasă fază a primei reprize a apărut în minutul 25, cînd jucătorii gorjenilor au ratat de două ori într-o fază. Roman a fost găsit în centrul careului de 16 metri, Lung a ieşit greşit, dar fotbalistul lui Petre Grigoraş a nimerit doar bara. "Astralii" au respins, însă mingea a ajuns la Nistor, care a şutat de la mare distanţă, balonul a lovit bara şi a ajuns la Răduţ, care a tras slab.

Vezi aici VIDEO cu ocazia mare a Pandurilor

Desfăşurarea meciului poate fi urmărită aici!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
vlad_the_impaler
vlad_the_impaler  •  21 Septembrie 2014, 23:46
Postat de cezar_patru pe 21 Septembrie 2014, 21:38

hotie pe fata !!!!!!!!!!!!

Sa stii ca da, am vazut cu totii cum ambele bare se deplasau spre centrul portii la acea faza cand le-ati nimerit de doua ori, astia de la Astra le au cu telecomanda si montate pe sine :)

cezar_patru
cezar_patru  •  21 Septembrie 2014, 21:38

hotie pe fata !!!!!!!!!!!!

steaualibera
steaualibera  •  21 Septembrie 2014, 20:50

Cat noroc au avut. Nu meritau nici un egal in seara asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează