FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

VIDEO Fanii dinamoviști au reînceput scandalul » Andone și Rotariu, principalii vizați

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 21:51

După o perioadă mai liniștită în cadrul clubului, apele au devenit din nou tulburi la Dinamo.

În minutul 60 al meciului cu CFR, încheiat 0-2, Ioan Andone a decis să-l scoată din teren pe Hanca, introducându-l pe Daniel Popa.

Imediat după schimbare, suporterii dinamoviști au izbucnit, începând să-i ceară din nou demisia antrenorului Ioan Andone, nemulțumiți de rezultat, dar și de decizia tehnicianului de a-l păstra în teren pe Rotariu, apostrofat pe toată durata partidei de fani pentru evoluția slabă.

"Ești vedetă, faci figuri acum. Pleacă, bă, să nu te mai vedem. Ia-l pe Andone și plecați", i-au strigat suporterii lui Rotariu.

La finalul meciului, toți jucătorii au fost chemați la peluză pentru a da explicații fanilor, iar căpitanul Nistor a declarat că i se pare "normal să fim jigniți de suporteri".

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (41)
hh88
hh88  •  22 Noiembrie 2016, 23:11

in clip se aud cateva zeci de glasuri. Nu-i inteleg pe cei de la dinamo, cu lotul pe care il au, se descurca ok. Au doua, trei valori in lot(valori pt romania) si atat. Cum sa dai incredere celor tineri da nu ii bagi in echipa? La ce salarii au si la ce buget au performantele sunt pe masura. II tin isonul unuia ca Mutu, care nu a facut nimic in ultimii 3 ani in fotbal? care are prieteni tot felul de interlopi? Fotbalul este un spectacol, pentru asta dai banii. Pierzi castigi, negustor te numesti! Jucatorii nu pierd banii vostri, joburile voastre ori sansele voastre, le pierd pe ale lor. Ca suporter stelist, ce ar fi trebuit sa fac dupa infrangerea cu Chiajna? Chiajna nu CFR! Si pe locul 14 tot asi sustine echpa. Pai ei castiga sute de mii de euro, iar eu sa ma stressez? Participarea in Uefa este un bonus. Dupa ce il veti schimba pe Andone, pana se va omogeniza echipa pana se va acomoda noul antrenor, ....se va alege prafu si tot asa.

1425838917717550
John Milne  •  22 Noiembrie 2016, 00:39
Postat de bakunin pe 22 Noiembrie 2016, 00:31

A zis ca se sl0b0zeste ca o fantana arteziana in gingiile sangerande ale tarfei imputite care te-a k>kat la gard

Hahahaha

bakunin
bakunin  •  22 Noiembrie 2016, 00:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

A zis ca se sl0b0zeste ca o fantana arteziana in gingiile sangerande ale tarfei imputite care te-a k>kat la gard

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează