FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC BRAŞOV 1-1

VIDEO Fantezia nu ţine de foame » Gălăţenii au încercat să facă spectacol, dar s-au ales cu o remiză: 1-1 cu Braşov

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 23:00

Cele două echipe şi-au împărţit reprizele şi în final au obţinut cîte un punct care nu ajută cu adevărat pe nimeni.

Contra Braşovului nu se prea poate juca. Jocul urît se mai justifică în cazul în care se cîştigă, însă echipa lui Lokica nici nu cîştigă, nici nu te poţi uita la meciurile ei. În ciuda antijocului propus de oaspeţi, Iorga a reuşit să aprindă speranţa că se va vedea fotbal la Galaţi. Cucu l-a văzut perfect pe Tudorie, tînărul atacant a pătruns în stînga şi i-a trimis în gura porţii lui Iorga. Chiar dacă nu traversează cea mai bună formă, Laurenţiu nu putea rata: 1-0!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ghinionul lui Florin Marin a fost că jucătorii săi nu ştiu să se apere! Nu îi poţi ordona lui Cernat să bubuie mingile sau lui Hamroun să nu execute cîte o "floricică" în tuşă. Gazdele au presat, iar Cernat s-a ocupat şi de data asta de spectacol. Decarul se integrează perfect într-o formaţie tehnică, plăcută la vedere.

Într-un subsol al clasamentului plin de trupe urîte, Oţelul vine ca o rază de lumină. Dar frumuseţea nu aduce puncte, iar Hotoboc, înlocuitorul altui gefeur, Ma-Kalambay, a respins în faţă un şut al lui Aganovici. Constantinescu a stat la pîndă şi a lovit pentru 1-1.

Din păcate pentru moldoveni, dacă nu se va petrece vreo minune, e foarte probabil ca de la vară să îşi pună ceasurile să sune în zilele de meci! ;)

"Am fost la toate capitolele peste adversar. Avem calităţi, din păcate pierdem puncte din cauza erorilor personale" (Laurenţiu Iorga, mijlocaş Oţelul)

"E un rezultat mincinos. Meritam victoria pentru că am avut mult mai multe ocazii decît Braşov. Neşansa ne-a furat două puncte!" (Florin Marin, antrenor Oţelul)

"La golul lor, Hotoboc nu a respins prea bine mingea, trebuia în lateral, dar e o greşeală pe care o fac şi portari mai mari decît el, nu e nici o supărare" (Florin Marin, antrenor Oţelul)

"Există un blocaj mental al jucătorilor mei, nu au încredere în ei. După prima victorie sînt sigur că se vor descătuşa" (Florin Marin, antrenor Oţelul)

"M-am bucurat în stilul lui Cristiano pentru fiul meu de acasă. El e fanul lui Cristiano. E o glumă a noastră" ( Marian Constantinescu, căpitan FC Braşov)

"Cînd două echipe joacă pentru evitarea retrogradării jocul este întotdeauna unul extrem de încrîncenat" ( Vjekoslav Lokica, antrenor FC Braşov)

"Nu am jucat deloc rău, consider că am pierdut două puncte din cauza a două greşeli prosteşti ale jucătorilor mei" (Vjekoslav Lokica, antrenor FC Braşov)

654328-otelul-brasov-1-1.jpg

Citește și:

Vestea mult așteptată de suporterii lui Dinamo » Andrei Nicolescu a făcut anunțul: „Semnăm cu 3-4 jucători săptămâna viitoare”
Superliga
Vestea mult așteptată de suporterii lui Dinamo » Andrei Nicolescu a făcut anunțul: „Semnăm cu 3-4 jucători săptămâna viitoare”
„Tricolorul” desființat pentru mutarea pe care o pregătește: „Cum să renunți la atâția bani?”
Superliga
„Tricolorul” desființat pentru mutarea pe care o pregătește: „Cum să renunți la atâția bani?”
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (1)
fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  08 Martie 2015, 22:19

Mai bine murim cu capul sus decat sa ne salvam cu blaturi, jucand murdar ca Viitorul sau alte echipe de genul, sau sa luam titluri cu ajutorul arbitrilor ca Steaua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează