FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CS U CRAIOVA 2-1

VIDEO Fără primă nu pot cîştiga » CSU, înfrîngere neașteptată cu Ceahlăul, 1-2

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2015 00:00

Craiovenii au pierdut în faţa unei echipe deja retrogradate în Liga 2, după ce etapa trecută au reuşit să cîştige în Giuleşti, fiind motivaţi de o primă oferită de conducere.

Lejeritatea Ceahlăului a încurcat dorinţa de victorie a jucătorilor lui Cârţu şi Săndoi. Puteau urca în clasament, dar s-au împiedicat de o echipă care şi-a permis să introducă în primul "11" fotbalişti tineri precum Barna sau Căruţă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fără inventivul Bawab în teren şi fără paradele lui Bălgrădean, meciul a avut aceeaşi întorsătura precum cel din etapa trecută din Giuleşti, doar că de această dată punctele au ajuns la gazde.

Locul lui Bălgrădean a fost luat de debutantul moldovenilor de doar 21 de ani, Barna, iar eroii partidei nu au mai fost Mateiu şi Nuno Rocha, ci Sialmas şi Buden.

Craiovenii au arătat pe acest final de sezon că doar primele de meci îi mai pot motiva pentru a cîştiga o partidă chiar şi fără miză pentru adversar.

"Am avut ghinion, nu ai voie să ratezi atît! Puteam avea 2-0 sau 3-0 după prima repriză. Este o ruşine că nu am cîştigat la Piatra Neamţ!"
Andrei Herghelegiu, atacant CS U Craiova

"A fost o surpriză de proporţii. Nu am ştiu să gestionăm bine jocul la 1-0. Ne propuseserăm ca pentru ultimele două etape să obţinem 6 puncte, 3 deja le-am pierdut."
Emil Săndoi, antrenor CS U Craiova

ceahlaul craiova 2 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dora
dora  •  25 Mai 2015, 09:14

Mie scîrbă de oltenii ăștia. Să se ia de mînă cu blatiștii de la Viitorul și să se ducă...nesimțiții naibii...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează