FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO FC Viitorul inovează » Intră în vestiarul fostei campioane! Tur virtual 3D pentru echipa lui Hagi

Articol de , - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 14:06

Viitorul ştie să-şi şlefuiască imaginea de club important în devenire şi se leagă de toată tehnologia de ultim moment pentru a atrage admiraţia fanilor şi a cluburilor din străinătate. 

Ultima găselniţă a echipei lui Hagi e pentru tinerii suporteri, cei atraşi de social media şi internet. Pe site-ul proaspăt lansat a apărut un nou tab, tur virtual.  

Acum tur virtual, curând echipă de eSports  

Nu e doar un tur din fotografii, înşiruite pe o pagină de internet interminabilă. Este un tur 3D, prin care suporterii pot simţi atmosfera din vestiarul echipei, pot vizita magazinul şi admira sala trofeelor. Nu doar atât. Pot urma culoarul pe care jucătorii merg în drumul spre gazon. E doar începutul acestei experienţe.  

Andreea Ogăraru, directorul de marketing al Viitorului, anunţă că fosta campioană a României pregăteşte noi surprize. Nu doar că acest tur va fi completat inclusiv cu academia de fotbal, dar Viitorul va avea în perioada următoare şi o echipă de eSports. Totul avizat şi acceptat de Gică Hagi, proprietarul clubului. 

"Am reușit să introducem o serie de inovații. Azi ne referim la cele digitale. Credem că ultima noastră găselniță face diferența în peisajul fotbalului românesc" 
- Andreea Ogăraru, director de marketing FC Viitorul  

"Marketingul digital înseamnă mai mult decât atingerea unor cifre. Implică poziționararea brandului Viitorului în pole-position în ceea ce privește fangagementul" 
- Teodora Busurca, marketing manager FC Viitorul   

"Această tehnologie 3D e menită să prezinte în mod inovativ clubul și jucătorii Viitorului. Experiența virtuală oferă atmosfera vestiarului, prezentarea jucătorilor, acces la momentele importante din viața clubului. Totul la doar un click distanță. Realizarea e la înalt nivel tehnologic. Viitorul a intrat în galeria marilor cluburi europene prin acest lucru" 
- Camelia Dică, reprezentant FTH Smart Creative    

"Cel mai important e că domnul Hagi a înțeles nevoia publicului tânăr. E un public care ne place pe noi. Ăsta este prezentul în care trăim. Are nevoie să fie tot timpul conectat. Noi trebuie să fim acolo unde el caută, adică pe internet. Trebuie să avem tot felul de tool-uri, să fim mereu acolo unde acest public caută" 
- George Ogăraru, director de scouting şi relaţii internaţionale la Viitorul

CITEȘTE ȘI: 

Gică Hagi și-a dat ultimatum la Viitorul: „Dacă nu reușesc, plec!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
521133284705333
Nea Vasile  •  20 Septembrie 2019, 17:27

Pe cand un magazin online? Am scris un mail pe adresa clubului, doream 2 tricouri pentru copii dar nu a binevoit nimeni sa mi raspunda..

mrtweaks
mrtweaks  •  20 Septembrie 2019, 16:55
Postat de godot pe 20 Septembrie 2019, 16:36

Fonfleuri. Astea ar merge la cuburile mari, naționale, unde există o bază uriașă de simpatizanți, la nivelul sutelor de mii, și unde măsuri de tipul ăsta ar putea avea oarecare efect. Cei 2-3.000 de fani ai Viitorului vin la stadion pe un câmp, care o să rămână câmp cu case împrejur și chiloți pe sârmă, unde o să vină tot 2-3.000 de oameni chiar dacă mai câștigă 5 campionate, și cu asta basta.

Asa e, de ce sa construiasca ceva frumos, modern si interactiv in juru brandului, mai ales cand implica un minim de efort logistic si financiar. Noi trebuie sa fim in lumea a saptea pe veci. Sa se desfiinteze si sa se apuce de agricultura - ce atata fotbal, eSports si tururi virtuale acolo pe camp, care ramane camp, si cu asta basta.

2737072386325693
Leonard Gemanaru  •  20 Septembrie 2019, 16:52

Foarte interesant turul virtual. Felicitari pentru acest pas. Eu as recomanda sa faceti mai mult de atat. Vreau la fiecare jucator sa vad statistici, ce meciuri a jucat in acest campionat, cati kilometri a alergat in fiecare meci, pase oferite, ce realizari a reusit in fiecare meci. Inceputul e ok, dar trebuie mai mult decat atat. Felicitari pentru inceput.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează