FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO FCSB, aproape de o mutare surprinzătoare » Un internațional sârb de tineret e la un pas să se înțeleagă cu Becali: "Așteaptă doar aprobarea oficialilor"

FOTO: Instagram Aleksandar Lutovac
FOTO: Instagram Aleksandar Lutovac

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 22:25

FCSB e în căutarea unui jucător cu profil ofensiv, iar varianta găsită de oficialii roș-albaștri ar putea fi una surprinzătoare.

Steliștii ar fi în negocieri avansate cu mijlocașul ofensiv al lui FK Rad, Aleksandar Lutovac (20 de ani). Conform presei din Serbia, transferul are șanse mari de reușită.

"Fosta Steaua nu a mai reuşit să câştige titlul de trei ani, deci are nevoie de întăriri pe toate liniile, iar Lutovac promite, are 11 goluri în ultimul sezon şi a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei Rad.

Evoluţiile bune i-au pus trei oferte pe masă, iar cea venită de la clubul din Bucureşti se pare că a fost ce mai interesantă. Jucătorul mai aşteaptă acum doar aprobarea oficialilor", notează publicația Mozzart Sport.

Venirea lui Lutovac ar putea fi a treia mutare a FCSB-ului din această vară, după ce roș-albaștrii s-au mai înțeles cu Olimpiu Moruțan și Kamer Qaka.

Lutovac va împlini 21 de ani pe 28 iunie și a jucat de-a lungul carierei doar pentru FK Rad, pentru care a înscris 20 de goluri în 80 de meciuri. Lutovac e internațional de tineret în naționala U21 a Serbiei, unde a înscris 3 goluri în 4 meciuri.

750.000 €e cota de piață a lui Lutovac, potrivit transfermarkt.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  25 Iunie 2018, 10:29
Postat de fcsbnuesteaua pe 25 Iunie 2018, 08:33

" Fosta Steaua " ahhahahahhahhha .....gresit....corect este ....FALSA STEAUA

Prostule,fosta Steaua e fcsb!ai vazut ca fc fcsb a primit puncte la coeficient pt castigarea cce in 86?

cristi_oase
cristi_oase  •  25 Iunie 2018, 09:42
Postat de poison_2 pe 25 Iunie 2018, 06:35

Au si prostii steaua lor: Fotbal Club FCSB. Ca e norocoasa, ca e cu ghinion, asta e.. dar o au!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  25 Iunie 2018, 08:41

Daca ti-e dificil cu unii dintre fotbalistii romani sa faci ce vrei si cand vrei, sa vezi ce 'usor' iti va fi cu un sarb... (aviz Becali!)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close