FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // Gigi Becali anunță că vrea un atacant de 34 de ani din Liga 1: "Nu îl vor colaboratorii"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 11:32

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit azi despre situația echipei roș-albastre și a spus că este în căutarea unui atacant, dorindu-l pe Andrei Cristea, atacantul de 34 celor de la Poli Iași.

Declarațiile lui Becali vin în contextul în care FCSB are meci contra lui Poli Iași etapa viitoare, la București.

"Vreau un atacant. Aseară, după meci, mă gândeam la un atacant. La 2 dimineață stăteam și mă gândem la atacant. Mereu mă gândesc. Eu nu vreau un atacant de mare clasă, că ar costa milioane. Îmi place foarte mult de Gnohere, dar îmi trebuie rezervă, care poate să-l înlocuiască și să joace 10-15 minute. Eu l-aș vrea pe Andrei Cristea, de la Iași. Dar nu îl vor colaboratorii. Am vorbit cu un persoană cu care mă consult, un dinamovist, și mi-a zis: «Gigi, ție îți trebuie Cristea. Și atacantul de la Sibiu e bun (n.r. Ștefan Blănaru, 29 de ani, de la AFC Hermannstadt)».

MM Stoica se uită de atacant. El mi-a zis: «Gigi, tu ai o strategie, să faci bani! Căutam un atacant pe care să-l vinzi». Îl las pe MM să aducă. Dacă nu aduce, aduc eu unul din Liga 1", a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Andrei Cristea a jucat la FCSB între 2004 și 2006, fiind unul dintre preferații lui Gigi Becali. Patronul FCSB a cerut să joace în Cupa UEFA, contra Valenciei, meci în care atacantul a dat două goluri, iar roș-albaștrii s-au calificat la penalty-uri.

14
goluri în 79 de meciuri are Cristea la FCSB

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  30 Iulie 2018, 17:44

Nu il agreeaza colegii lui "academicienii" ***!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  30 Iulie 2018, 16:29

Pai cand a fost indepartat nu l-a vrut finul Mirel!Acum cine nu il mai vrea?Aaa,MM Stoica?!Pai Cristea trebuie sa fie prea naiv ca sa se intoarca -sa fie rezerva rezervei si "sa joace 10-15 minute"-cand el este "jupan"la Iasi, iar Craiova l-a cerut ca titular si pe un salariu mare!

gicab
gicab  •  30 Iulie 2018, 15:41

Sanchi colaboratori... sunt doar niște slujitori

Vezi toate comentariile (42)
Comentează