FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 2-0

VIDEO // FCSB răspunde după acuzele lui Sorin Cârțu » Cum a știut Bogdan Vintilă tactica lui Victor Pițurcă: „S-au dat singuri de gol! Totul a fost din semne”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 15:36

După victoria lejeră a celor de la FCSB, 2-0 cu Craiova, Sorin Cârțu a acuzat faptul că echipa roș-albastră a avut spioni în vestiarul oltenilor (Detalii AICI).

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a dat replica lui Sorin Cârțu și a explicat cum și-a dat seama Bogdan Argeș Vintilă de tactica lui Victor Pițurcă.

„L-am întrebat pe Vintilă «Bă, ce spioni ai avut?» și mi-a zis «Pe jucătorii lor». Jucătorii vorbeau între ei când se încălzeau. Au întrebat «Joci, bă?» «Nu joc!». Mihai Stoica mi-a zis că dacă joacă Vătejelu și Bancu înseamnă că joacă 4-4-2 sau 4-3-3. Și au întrebat jucătorii înainte de meci și au aflat că joacă. S-au dat singuri de gol!

Vintilă deja vorbise cu jucătorii lui și le-a zis «În fucție de cum joacă ei, noi jucăm așa sau așa». Și jucătorii au făcut semn, au ridicat mâna și au indicat ce joacă. Și Vintilă a schimbat tactica, 3 fundași. Totul a fost făcut din semne, din mers. Ce spion? Putea schimba și-n timpul jocului. Au avut semne pregătite”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă. 

Vezi și: 

VIDEO Gigi Becali exultă după sondajul GSP și vorbește despre împăcarea cu Armata: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt rezolvate!” 

VIDEO Gigi Becali, show la conferința de presă: „Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă! Alt antrenor nu mai vine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
j0k3r
j0k3r  •  26 Decembrie 2019, 16:40
Postat de jabs pe 25 Decembrie 2019, 10:50

Ce spioni nene, tactica lui Pitzi e zero... Se știa ca plecați iar cu prazu n dos, vai steaua voastră... Cu Ivan resapatu... BĂLAȘA comisaru... Încă puțin și ratai playofful...

shhhhh, taci bland, om degeaba ce esti. tot echipa comunista si de 2 lei ramaneti. daca nu erau arbitrii, anul asta se termina tragic pt voi. ah, prazul il tinem in dos, dar nu in al nostru ci in al fe.m.eilor din viata voastra

jabs
jabs  •  25 Decembrie 2019, 10:50

Ce spioni nene, tactica lui Pitzi e zero... Se știa ca plecați iar cu prazu n dos, vai steaua voastră... Cu Ivan resapatu... BĂLAȘA comisaru... Încă puțin și ratai playofful...

301514097249041
Teodor Radu  •  25 Decembrie 2019, 08:21

E posibil să fi știut tot jocul tactic al Craiovei imediat după ședința tehnică a lui Piturcă cu jucătorii. Ce dorește cel mai mult un mercenar/fotbalist român? Să joace la FCSB! Pentru asta și banii ciobanului mulți cred că sunt în stare să se transforme în sifoane.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează