FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - STEAUA 0-1

VIDEO FederiColţescu! Vaslui - Steaua 0-1, un meci submediocru, alterat şi de prestaţia jalnică a arbitrului

Szukala a fost deseori pus în dificultate de Antal și de ceilalți galben-verzi
Szukala a fost deseori pus în dificultate de Antal și de ceilalți galben-verzi

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2013 10:49

Steaua a jucat prost spre foarte prost, dar a cîştigat pentru că a ajutat-o "centralul" oltean şi pentru că îl are pe Federico Piovaccari, care a marcat singurul gol al partidei

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Chelsea i-a dat cu terenul în cap Stelei, iar FRF i-a aplicat un bodycheck Vasluiului şi i-a luat 8 puncte din şi aşa puţinele pe care moldovenii le aveau în clasament. În plină hemoragie după o săptămînă horror, FC Vaslui şi Steaua s-au pus aseară faţă în faţă, la doar 5-6 grade Celsius, şi au dat drumul la ceva ce s-a dorit a fi fotbal, dar a semănat mai mult a tenis cu piciorul.

Au avut două viteze: încet şi foarte încet

Primele 45 de minute s-a jucat într-un ritm de old-boys, dar probabil că şi dacă pe teren s-ar fi aflat Balint, Bărbulescu, Boloni şi Majearu, ar fi existat un fotbal mai de calitate. În tot acest cadru cenuşiu, Sebastian Colţescu şi-a zis că trebuie să facă măcar el ceva ca să înfiebînte meciul şi a început să dea drumul unei sarabande a erorilor. Toate împotriva Vasluiului. Şi, implicit, pro-Steaua. N-a văzut un penalty la Temwanjera, l-a eliminat uşor pe Madson, dar chiar şi aşa, pînă la terminarea reprizei, oamenii lui Reghe aproape că n-au reuşit să intre cu mingea în careul advers, darămite să-şi mai şi creeze ocazii!

Gol produs de Stanciu-Popa-Piovaccari

De la cabine, oaspeţii au ieşit fără Răduţ şi Tănase, dar cu Adi Cristea şi cu Stanciu, iar la 85 de secunde de la startul reprizei au marcat. Golul a venit pe axa Stanciu-Adi Popa-Piovaccari, italianul dînd din nou definiţia perfectă "golului marcat din cădere". 0-1 şi de aici înainte ar fi trebuit să fie o plimbare de seară pentru Bourceanu şi compania.

Sînmărtean, fără chef şi fără voinţă

N-a fost deloc aşa. Dimpotrivă, chinul din jocul bucureştenilor s-a accentuat, iar gîfîiala teribilă a lui Szukala, surprinsă de cadrele strînse de la DigiSport, îl confirmă pe Nea Imi, care acum vreo două zile spusese că "Reghe i-a obosit pe jucătorii ăştia, care nu mai au plăcerea de a începe un meci".

Minutele trec greu. Vasluiul pare o echipă ce nici nu poate şi unii de-acolo parcă nici nu vor. Sînmărtean n-are chef, dar e greu să ai aşa ceva cînd ai un anume impresar, dar şi o anumită vîrstă. Colţescu mai scoate un roşu. Pentru Cerniauskas. Crăciunescu zice că e tot gratuit. Rămîne însă numai 1-0, ba chiar Steaua face un pas înapoi şi trăieşte periculos. Şi are doi oameni în plus!

La un pas de 1-1 cu trei oameni mai puţin

Din minutul 85 are chiar 3 oameni mai mult pentru că Sînmărtean vede şi el "roşu". De fapt, Lucian jucase cam tot meciul pentru Steaua şi şi-a zis probabil să nu se mai chinuie şi să ajungă mai repede la duş. Ultima ocazie a meciului, incredibil, aparţine gazdelor! Şutul lui Sălăgeanu din lovitură liberă trece peste, iar Tătăruşanu urlă de nervi. Simte că i-a trecut ruşinea carierei pe lîngă bară. Rămîne 0-1.

Fluier final. Probabil cea mai corectă decizie de aseară a lui Colţescu. Un subaltern al unui şef garantat de Mircea Sandu cu 250.000 de euro!!!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  07 Octombrie 2013, 01:51

Sarcu popcorn. Daca era acum CFR in locul Stelei iar baga placa cu Craciunescu cu insulele Cayman ,cu paduri intunecate. Norocu vostru e ca e prieten cu jiji....

luciano86
luciano86  •  06 Octombrie 2013, 18:00

Bai frate, m-am saturat de Porumboiu... de fiecare data cand pierde ori e blat din partea arbitrilor, ori jucatorii lui au facut blat ori extraterestii au vrut ca echipa lui sa piarda... toate sunt impotriva porumbului de cand s-a bagat omu ala in fotbal... Si culmea e ca nu se iau masuri... daca are dovezi clare sa pice niste capete, daca nu are atunci sa TACA ca de aia e fotbalul nostru vazut asa cum e... toata ziua scandaluri ieftine, sper ca cei de la FRF sau de la Liga sa ia masuri ca altfel e vai de noi...

panion44
panion44  •  06 Octombrie 2013, 16:47
Postat de iuli28 pe 06 Octombrie 2013, 12:42

propun, ca incepand de azi sa nu mai scrieti nimic de steaua,oricum deja exagerati cu tot felul de lucruri!ce vina are steaua ca arbitrul a gresit?scrieti fratiilor de dinamo,de rapid,de cfr si lasati-ne pe noi ca ne-am saturat de voi!sper ca steaua sa ia atitudine fata de gsp si prost.ro si sa nu va mai ofere interviiuri decat atunci cand sunt obligati prin contract!nu ne intereseaza cancanul creat de voi!pai ala care i-a zis lu reghe ca va lasam sa va pregatiti de ucl treb sa taca ca dupa urma stelei a avut ce scrie!era clar dinamovist ca se vede fustrarea dic a zis!mai oameni buni,reghe asa cum e el cu bune si rela a reusit f multe pt.steaua in timp f scurt asa ca ciocul mic!lasati-ne ...

foarte bine punctat......saignore total ziaristii lui peste..e chiar o campanie impotriva stelei...care a fost inceputa de prosport si de catva timp continuata si de gazeta...nu stiu exact motivul..probabil din cauza lui mm stoica lui prodanca dar au inceput sa dea in steaua in echipa...e clar ca ei au razboaiele lor cu cei doi dar folosesc ziarul ptr a ataca nu doar pe cei doi ci chiar echipa...dar asta le-ar putea fi fatal...sa nu uite ca cei mai multi suporteri ii are steaua si cand te vor boicota suporterii celei mai iubite echipe o sa fii aproape de faliment...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close