FOTBAL  »  Superliga  »  CSM IAȘI - CFR 1-2

VIDEO Final demențial » Clujenii au dominat meciul cu CSM Iași, iar finalul a fost spectaculos: 2-1

Larie a marcat ieri al doilea său gol stagional // FOTO Mediafax
Larie a marcat ieri al doilea său gol stagional // FOTO Mediafax

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Clujenii au dominat net meciul de aseară, dar s-au impus abia în al doilea minut de prelungiri.

Ieşită de pe locurile de play-off înaintea disputei din Copou, CFR a început furibund, asediind poarta lui Caparco în primele 10 minute. Scăpaţi cu faţa curată după iureşul de start al oaspeţilor, moldovenii au încercat să echilibreze jocul.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Planurile trupei lui Neagoe au fost zădărnicite de execuţia lui Larie din minutul 17, stoperul trupei din Gruia deschizând scorul dintr-o lovitură liberă: 0-1!

Au urmat două ocazii mari ale ardelenilor, semnate de Deac (19) şi Bud (27), bară, şi trezirea gazdelor, Mihalache (28) şi Golubovici (29) trimiţând cu capul spre poarta lui Mincă, faze rămase fără urmări pe tabelă.

Actul secund a început cu un recital de ratări ale lui Bud, vârful CFR-ului nereuşind să-l învingă pe Caparco în minutule 51, 55, 61, 63! Nici Sorsa (bară în minutul 71), nici Omrani (72) nu au găsit drumul spre gol.

Când spectatorii așteptau fluierul final, Andrei Cristea a marcat un gol de povestit nepoţilor - lovitură liberă de la peste 20 de metri, executată aproape la vinclu, bară-gol: 1-1!

Nici n-au apucat "albaștrii" să se bucure că bijuteria lui Andrei că Peteleu a băgat mingea în poartă la faza următoare, făcându-l pe Vasile Miriuţă să explodeze de bucurie și să facă gesturi obscene către banca gazdelor: 1-2!

Iaşiul a confirmat astfel că nu se regăseşte în acest an, rămânând cu un singur punct obţinut în trei partide, în timp ce "feroviarii" continuă lupta pentru play-off.

"După golul de 2-1 am reacționat și eu, că prea am fost înjurat până atunci! Sper să câștigăm și cu Viitorul, în ultima etapă din sezonul regulat, deși Hagi a creat acolo o echipă minunată"
Vasile Miriuță, antrenor CFR

"Eu consider că avem 46 de puncte și suntem pe locul 2. Norocul meu e că am niște jucători extraordinari, care joacă bine pe orice post i-aș pune"
Vasile Miriuță, antrenor CFR

csu poli cfr cluj1 2

Save

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează