FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - PETROLUL 1-0

VIDEO Fiul şi-a salvat tatăl » Alexandru Grigoraş a decis meciul dintre Pandurii şi Petrolul, scor 1-0

Grigoraş Jr. a reuşit ieri primul său gol în Liga 1
Grigoraş Jr. a reuşit ieri primul său gol în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 17 mai 2012 23:27

Alexandru Grigoraş a marcat unicul gol al victoriei gorjenilor în ultimul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri.

Petrolul e o echipă fără identitate atunci cînd din primul "11" lipsesc bijuteriile Hamza, Boudjemaa, Mustivar, Osiako şi Zerka. Cei cinci i-au salvat pe ploieşteni de la retrogradare şi pot sta liniştiţi în vacanţă. De partea cealaltă, gorjenii au luptat doar pentru orgoliul de a termina sezonul cît mai sus în clasament.

VIDEO: Golul lui Alexandru Grigoraş!

Meciul a fost unul cu un ritm extrem de scăzut. Dina a deschis jocul cu o lovitură de cap de la 11 metri, dar Lazar a avut reflexul potrivit. Nistor a ripostat pentru gorjeni, dar nu a "ghicit" vinclul din lovitură liberă de la 18 metri. Cînd toată lumea se gîndea la pauză, Alexandru, fiul antrenorului Grigoraş, s-a trezit singur cu o minge în interiorul careului petrolist şi nu a iertat.

Partea secundă a fost trasă la indigo cu prima. Lemnaru, care reuşea o "dublă" în Giuleşti, a ratat din şase metri la cea mai mare şansă a oltenilor din a doua parte. Petrolul a dat semne de viaţă abia în final, dar Mihai Roman II a fost blocat de Lazar. Opriţa putea aduce un punct nesperat în prelungirile partidei, dar a trimis peste din poziţie ideală.

"Nu a fost un meci strălucit, dar contează victoria şi punctele pe care le-am adunat. Sînt foarte mulţumit că vom termina campionatul în primele opt echipe ale campionatului" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Victorie meritată pentru gazde. Petre Grigoraş a făcut o treabă excelentă la Tîrgu-Jiu şi se vede mîna lui în fiecare victorie a gorjenilor" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
unoxte
unoxte  •  18 Mai 2012, 10:35

Multumiri lui Petre Grigoras pentru tot sezonul 2011-2012 si speram sa ramana la Tg-Jiu in continuare si sa faca o echipa pentru europa in sezonul urmator. Felicitari echipei si lui Grigoras junior ca nu-si face tatal de rusine :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează