LIGA 1  ·  DINAMO

VIDEO Florin Macavei a identificat marea problemă a lui Dinamo: "Ei ar trebui să conducă echipa! E nevoie de această «scânteie»"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Marti, 02 Octombrie 2018

Contactat telefonic în timpul emisiunii GSP LIVE, Florin Macavei, 44 de ani, fost jucător la Dinamo în perioada 1996-1998, a identificat marea problemă a echipei: lipsa unor dinamoviști desăvârșiți în structura conducerii. 

"Sunt dinamovist. Nu vorbesc prostii, mi-am zugrăvit garajul de acasă în alb și roșu. Noi, dinamoviștii, așteptăm un reviriment al echipei, dar se pare că mai avem de așteptat, din păcate.

Din punctul meu de vedere, Dinamo ar trebui condusă de dinamoviști. În perioada în care eram acolo, era o conducere de dinamaoviști adevărați: foști mari jucători și conducători care puneau suflet. Când s-a câștigat titlul în 2000, primul după o lungă perioadă, clubul era condus de oameni cu sânge alb-roșu. Erau Cornel Dinu, Cristi Borcea, foarte mulți dinamoviști. Dinamo are nevoie de o «scânteie» pentru a redeveni ceea ce a fost", a spus Florin Macavei, la GSP LIVE

Vezi și:  VIDEO Cătălin Munteanu laudă transferul făcut azi de Dinamo: "E ca Sânmărtean" » De ce se teme fostul căpitan dinamovist: "Să nu se repete povestea"Inna, pozată goală! Reacția Mihaelei Rădulescu când a văzut-o într-o așa ipostază

Libertatea

Comentarii (3)

roadghost  •  02 Octombrie 2018, 14:22

Vecina mea si-a vopsit parul mov si cica acum o vrea Fiorentina ca director sportiv

saramago  •  02 Octombrie 2018, 13:49

Macavei a contribuit și la performanțele europene ale dinamoviștilor, dacă nu greșesc ...

polistul68  •  02 Octombrie 2018, 13:23

Mare dinamovist si asta.....cand era la Poli, le umplea frigiderul de carne....a jucat si el vreo 20 de meciuri titular...si e mare dinamovist. Nu stie cum sa spuna ca vrea si el o functie pe acolo....asa rau ai ajuns Maca ?

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Ciclism

Turul Danemarcei

Eurosport 2
17:55 Tenis, Calificări

US Open

Eurosport
21:30 Fotbal, Europa League

FCSB - Guimaraes

-
22:00 Tenis, ATP

Turneul din Winston-Salem

Digi 2, Digi 3
Program TV complet

Liga 1