LIGA 1  ·  SPORTUL STUDENȚESC

VIDEO Florin Motroc, dezvăluiri fabuloase din perioada comunismului: „Veneam în țară blindați de cafea și s-a rupt autocarul! Aduceam și electrozi de sudură! Să vedeți ce superafaceri făcea Sorin Răducanu”

Articol de — , Vineri, 14 Iunie 2019

Florin Motroc (51 de ani), fostul jucător al Rapidului, a povestit la GSP Live cum se descurcau jucătorii pe vremea comunismului și a povestit un episod din perioada în care juca la Sportul Studențesc alături de Sorin Răducanu.


„Am plecat cu autocarul în cantonament în Italia. Lui Sorin Răducanu îi plăceau icrele negre. Era disperat că trebuia să oprim pentru el să-și pună gheață la icre, să nu i se strice. Din Turcia, unii au venit în țară cu rulmenți și electrozi de sudură. Sorin era deștept. La un borcan de icre negre scotea bani grei.

Apoi aducea în țară casete video, săpunuri. Ne-am întors în țară din acel turneu cu autocarul zidit cu cafea și săpunuri. La un moment dat s-a rupt autocarul! La kilometrul 36 nu mai intra în viteze, am mers doar cu a doua și a treia până am intrat în București.

Când a urcat panta aia mică de la Sportul n-a mai apucat să urce că s-a rupt autocarul în două. A crăpat efectiv. Și sus era plin de cafea”, a spus Florin Motroc la GSP Live.

SORIN RĂDUCANU CONFIRMĂ: „nu stăteam cu marfa în casă”

Sorin Răducanu a confirmat cele spuse de fostul său coleg: „Le vindeam la Trieste. Era un supermarket acolo. Eu vorbeam și italiană. Cei de acolo îmi spunea că vor icre negre și le aduceam. Noi câștigam premii echivalente cu două Dacii la un turneu. Luam icrele de la Marian Enache, că el avea relații în Deltă. Îi dădeam și lui o parte.

Când veneam din turnee dădeam cafeaua la bișnițari. O dădeam mai ieftin ca să-și scoată și ei o parte dintr-o vânzare următoare. Eu nu stăteam cu marfa în casă. Eram noi echipa lui Nicu Ceaușescu, dar era bine să fim prevezători. Se făceau bani frumoși atunci. În mod normal munceai o viață pentru o Dacie. Nu era corect, dar am profitat, ce să fac?”.

 Citește și

EXCLUSIV Mircea Rednic s-a întors în țară: „Mă întâlnesc cu doi foști acționari și vom lua o decizie față de oferta lui Negoiță”Ce s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (5)

Motroc Florin  •  14 Iunie 2019, 20:45

nu ma cunosti si nu l cunosti nici pe tatăl meu , respectul din pacate a devenit o virtute in ziua de azi in Romania , ce sa mai spun despre educați e. Doamne Ajuta!

Motroc Florin  •  14 Iunie 2019, 20:43
Postat de kordell pe 14 Iunie 2019, 20:34

Smecherii duceau rulmentii in Turcia iar fraierul asta ii aducea inapoi :)))

nu ai inteles, unii duceau rulmenti si electrozi de sudură in Turcia , nu i aduceam inapoi in tara ! no comment.

Motroc Florin  •  14 Iunie 2019, 20:41

nu ti inteleg comentariul răutăcios . imi pare rau daca te am deranjat.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×