FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Florin Prunea anunță APOCALIPSA la Dinamo: „E posibil să nu luăm licența”

Articol de , - Publicat marti, 29 octombrie 2019 13:45

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a fost prezent la conferința de presă susținută azi de Ionuț Negoiță. Finanțatorul echipei a anunțat că se retrage definitiv de la Dinamo, intenționând să cedeze clubul pe un leu. 

Subiectul salariilor restante a fost la rândul său atins la conferință. Florin Prunea i-a informat pe fanii dinamoviști cu privire la un scenariu horror, cel ca Dinamo să fie în imposibilitatea să primească licența în sezonul viitor din cauza datoriilor. 

„Referitor la partea sportivă, va fi destul de dificil. Le-am promis jucătorilor că vom achita partea financiară. Din păcate, nu cred că ne vom putea ține de cuvânt. Totuși, datoriile sunt mult mai mici decât la alte echipe. Sunt echipe deasupra noastră care au restanțe de 2-3 luni de zile. Avem contracte-lacrimă, curate, nu ca în alte părți. Suntem curați, lucru dovedit și de fair-play-ul financiar. Totuși, părerea mea e că Dinamo nu va primi licența din cauza acestui bulgăre.  

Am încercat să-l conving pe Negoiță să nu vândă, dar n-am reușit. Totuși, lumea se așteaptă să «punem cheia», dar nu se va întâmpla acest lucru. Băieții nu se așteptau să se ajungă aici, dar eu îl înțeleg pe domnul Negoiță și trebuie să găsim soluții. Niciun jucător nu va pleca păcălit de la acest club, promit acest lucru”, a declarat Florin Prunea. 

„Mesajul meu pentru jucători e să-și facă în continuare meseria de profesioniști. Au o lună - o lună și jumătate de restanțe. Se vor găsi soluții, ei trebuie să-și facă datoria. Dacă își fac treaba, lucrurile vor fi pozitive pentru ei” - Ionuț Negoiță

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO Ionuț Negoiță, conferință de presă incendiară » Vezi AICI toate declarațiile 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
158180581397392
Bala Nicolae  •  29 Octombrie 2019, 19:38

ALO ,ALO, AOLEU ,NUNTA MARE SE MARITA FLORINEL COMAN ,A INCEPUT MAREA AVALANSA (PUBLICITATE ) DE IARNA . TOTI FRATI SI VERII BEKALI ,MUSAI SA GASEASCA UN *** SA-L MARITE PE FLORINEL VIRGIN DUPA NUNTA LA O CASA DE OAMENI MULTI MILIARDARI DAR FRAERI . II AMETESTE VARU GIOVANI SII UMPLE BUZUNARELE LUI GIGI NESATULU.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  29 Octombrie 2019, 16:07
Postat de dvd1 pe 29 Octombrie 2019, 15:39

Dinamo trebuia retrasa din campionat anul trecut. E mai onorabil asa decit ce se intimpla acum. Trebuie sa se termine cu agonia asta.

e mai greu să-ți vezi propria agonie!

sport10
sport10  •  29 Octombrie 2019, 15:50

Daca fac abonamente pe un an intreg va fi bine! Dinamo va iesi pe plus!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează