FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

VIDEO Florin Prunea îi răspunde lui Mircea Rednic: „Să lase Dinamo în pace! Dacă o dată va mai jigni...”

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 19:19

Florin Prunea (51 de ani), președintele lui Dinamo, i-a răspuns lui Mircea Rednic, 57 de ani, tehnicianul celor de la Poli Iași, după atacul „Puriului” la adresa conducerii formației din „Ștefan cel Mare”.

„Cred că Rednic ar trebui să-și vadă de echipa lui. Este sub contract cu Poli Iași și are destulă treabă acolo. Dacă o dată va mai jigni, voi apela la căile regulamentare.

Nu mi se pare normal să te iei de Dinamo cu orice ocazie. Să lase Dinamo în pace! A fost antrenor, jucător aici, ar trebui să existe mai mult respect față de acest club”, a spus Prunea.

REDNIC: „SUNT DINAMOVIȘTI PÂNĂ LA BANI”

Mircea Rednic, antrenorul „câinilor” din sezonul precedent, a fost cel care a aprins scânteia: „Dacă bugetul s-a dublat și ești tot pe 9, înseamnă cu sunt probleme. Întrebați-i pe bărbații care au rămas acolo. Au plecat muierile și au rămas bărbații! Trebuie ca fiecare să-și vadă de treabă. Unii sunt dinamoviști până când vine vorba de bani. Când le spui că nu mai sunt bani de salarii, se albesc! Toți ne dăm dinamoviști, dar când trebuie să ajutăm echipa nu o facem. Eu am ajutat Dinamo! Am spus că sunt și voi fi alături de Dinamo, sunt gata să investesc”.

Florin Prunea despre vânzarea lui Dinamo:

„Dacă nu preiau ăștia clubul de ne-am săturat! Nu știam despre ideea lui Bonetti. El este un antrenor care a vorbit foarte frumos despre clubul Dinamo întotdeauna. Patronul dorește să vândă, însă nu va vinde oricui și în orice condiții”

DINAMO - BOCHUM 1-1 // VIDEO cu golul lui Sorescu!

vezi și:

DINAMO - BOCHUM 1-1 // VIDEO+FOTO 9 idei de la meci + Vezi AICI golul lui Sorescu!

DINAMO // EXCLUSIV Dario Bonetti despre cumpărarea clubului: „Banii sunt ultima problemă a investitorilor” + mesaj direct pentru Ionuț Negoiță: „Vinzi sau nu?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mehighms
mehighms  •  19 Ianuarie 2020, 07:44
Postat de creeperno999 pe 18 Ianuarie 2020, 22:53

A insultat conducerea nu clubul bai prunica bai

nu exista articol pe care sa nu comentezi ! plus ca sunt numai aberatii ce scrii ! incearca sa ai o viata prostule!

creeperno999
creeperno999  •  18 Ianuarie 2020, 22:53

A insultat conducerea nu clubul bai prunica bai

lixandru88
lixandru88  •  18 Ianuarie 2020, 20:52
Postat de doomsday2000 pe 18 Ianuarie 2020, 20:20

Este foarte important ca Fronea să rămână la FC Săftica, să facă atmosferă la club și să consume din buget cu salariul lui; nu pleca, Fronea, falimentul bate cu pumnii și picioarele în porțile ruginite de la FC Săftica, deschide porțile !

Și dezafilierea bate la ușa impostoarei Fotbal Club FCSB după ce se va da decizia finală în procesul prejudiciului adus Stelei București.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează