FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CORONA BRAŞOV 8-1

VIDEO Foamea, reţeta succesului! FC Vaslui a umilit-o pe Corona, 8-1, obţinînd cea mai categorică victorie din istorie

Foto: Gabriel Tănasă +2   FOTO
Foto: Gabriel Tănasă

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 18:58

Chiar şi cu jucătorii neplătiţi de luni bune, FC Vaslui a zdrobit-o pe Corona Braşov, scor 8-1, obţinînd astfel cea mai categorică victorie din istoria clubului în Liga 1. Precedenta era din 2011, atunci cînd moldovenii au învins-o pe Dacia Mioveni, scor 5-0.

Vezi aici liveTEXT!

Vezi VIDEO cele mai importante ocazii!

Condamnaţi la retrogradare, braşovenii nu s-au putut opune poftei de goluri a elevilor lui Liviu Ciobotariu. Madson (20), Antal (30, 65), Balaur (42), Nuno Viveiros (45), Temwanjera (53, 56) şi Muşat (87) au punctat în cea mai categorică victorie din acest campionat. Forika a marcat golul de onoare al ardelenilor.

În urma acestui succes FC Vaslui a urcat pe locul 4, cu 48 de puncte, la două distanţă de Dinamo şi la 6 de Pandurii. Corona e ultima, cu doar 14 puncte.

Echipele de start:

FC Vaslui: Cerniauskas - Razzotti, Ortiz, Balaur, Muşat - Madson, Gil Bahia - Viveiros, Abelairas, Antal - Temwanjera

Rezerve: Straton, Mauricio, Popovici, Buziuc, Pătulea, Prahici, Enescu

Corona: Marc - Forika, Poverlovici, Damian, Vl. Munteanu - Burlacu, Dîlbea, Miranda, Manea - Dedu, Balint

Rezerve: Dănălache, Manea, Mendizov, Homei, Stănescu, Istofor, Brata

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
merace
merace  •  20 Aprilie 2014, 22:17

Daca Corona avea bani sa dea la Vaslui, batea Vasluiul. A mancat bataie rau din lipsa de bani. Sa ii ierte Dumnezeu pe fotbalisti, ca numai fotbal nu joaca, doar afaceri pe bani grei. Ceahlaul a pierdut 5 meciuri la rand. Cum dracu?! Ca nu le-a vandut pe toate, doar pe alea pentru care a avut cumparatoiri... :D hahaha

tiberiu33
tiberiu33  •  20 Aprilie 2014, 12:06
Postat de dora pe 19 Aprilie 2014, 23:17

Nu imi explic de ce au schimbat cei de la Corona antrenorul cu autobaza...ca sa ia 8 goluri la Vaslui...asta dupa ce au tinut in sah - pe teren propriu - atitea echipe?

Cooperativa regheblat stie de ce ... Vaslui - Viitorul 0-1 ..Steaua - Vaslui 0-1 ....Vaslui - Corona 8-1 .. oare cati bani s-au castigat la pariuri la meciurile astea ???? ...urmeaza un nou episod Viitorul - Steaua ...scenariul se face dupa meciul Dinamo - Astra

pierre2013
pierre2013  •  20 Aprilie 2014, 10:40

Bai nu avem bani de salarii, nu mai avem de transferuri, de nimic! Murim!! Stati bai linistiti ca facem una frumoasa cu regheblat si porma o trantim si cu corona! Anuntam intai ca venim cu juniorii ca sa creasca cota pt victoria noastra, porma cu corona tragem un 2/1.. ba nu, asta e prea pe fata, tragem un >7 goluri ca e cota si mai mare: 35!.. ca unde am jucat noi s-au dat 8 goluri in total in ultimele 8 meciuri ;) Aha! Da ma da! Asa facem! Bravo ma esti destept! Da si cu U Cluju ce facem?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează