LIGA 1  ·  PANDURII - U CLUJ 3-0

VIDEO Forca Brasil » Pandurii a cîştigat cu U Cluj, 3-0, graţie brazilienilor din lot

Eric și Alex au făcut spectacol în meciul cu U Cluj
Eric și Alex au făcut spectacol în meciul cu U Cluj

Articol de — Luni, 09 Decembrie 2013, 00:00

Gorjenii s-au impus lejer după o prestaţie încîntătoare a brazilienilor Elton da Silva, Eric şi Alex.

Frig, frig, dar fotbalul a fost generos. Eric şi ai lui au avut chef, au dus mingea în faţa porţii, dar acolo a fost problema: Adrovici. Vîrful şi-a bătut joc de orice ocazie pe care a avut-o. În startul partidei, muntenegreanul a primit o minge la trei metri de poartă, Veselovsky era în partea opusă, însă atacantul a găsit o modalitate de a da peste.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După zece minute, altă fază, tot Adrovici la finalizare: Eric a bătut bine o lovitură liberă, Veselovsky a scăpat balonul din mînă şi Adrovici, singur singurel, a plesnit mingea într-un mod inexplicabil de prost şi aceasta s-a dus paralel cu poarta.

Pustai n-a mai rezistat, l-a scos pe ex-iugoslav şi deşi înlocuitorul Shamsin parcă ţinea morţiş să-l copieze pe Adrovici, acesta a înscris, în partea a doua, după o pasă de geniu a lui Eric. Pandurii au făcut 2-0, însă golul a fost anulat pentru că Shamsin, care primea îngrijiri medicale în afara terenului, a intrat în joc, a pasat şi Eric a înscris.

Gorjenii nu s-au mulţumit, au mai marcat o dată, regulamentar de această dată. Elton da Silva a centrat din dreapta şi Alex l-a învins pe Veselovsky, cu capul. Tot brazilianul a arătat că ştie şi cu piciorul şi, servit de Momcilovici, a mai marcat o dată, printr-un şut în forţă.

"Trebuia să vină şi o înfrîngere, dar sînt mulţumit de băieţi. Am avut ocazii. Dacă fructificam cîteva dintre ele poate că altfel decurgea jocul" (Mihai Teja, antrenor U Cluj)

"Nu ne-am mai bucurat de mult, era şi timpul. Am băgat doi atacanţi pentru că aveam nevoie de goluri. Golul anulat a fost un moment psihologic şi mă bucur că am trecut cu bine peste" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

598200-pandurii-u-cluj-3-0.jpg”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1