FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - CSU CRAIOVA 1-3

VIDEO Forza e cu Ştiinţa » Din ”lanternă” a clasamentului, CS U Craiova a ajuns candidată la cupele europene: 3-1 cu CSMS Iaşi

Bawab n-a mai marcat, dar a hărțuit permanent apărarea gazdelor și a pasat decisiv la reușita lui Tîrnăcop
Bawab n-a mai marcat, dar a hărțuit permanent apărarea gazdelor și a pasat decisiv la reușita lui Tîrnăcop

Articol de - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 22:26

Oltenii au continuat marşul triumfal, ieri, în Copou, trecînd lejer de trupa italianului Napoli în urma unei prestaţii solide.

Defilează! Aceasta este impresia pe care ţi-o lasă Craiova în ultimele două luni, mai exact de 8 meciuri, de cînd Sorin Cîrţu şi Emil Săndoi au preluat formaţia din Bănie. Nici măcar ex-antrenorul juveţilor, Nicolo Napoli, n-a putut să stopeze marşul oltenilor în campionat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Italieneşte-olteneşte
"Albii" şi-au simplificat meciul din minutul 3, au realizat că victoria nu le poate scăpa în minutul 33, pentru ca în minutul 78 să rezolve toată ecuaţia. Golul de onoare al lui Bole (82) doar a mai alungat din amarul ieşenilor, care tot nu reuşesc să iasă din subsolul clasamentului.

Mai întîi, pentru oaspeţi, Nuno Rocha a punctat din centrarea sigură a lui Tîrnăcop. Apoi, tot internaţionalul din Capul Verde l-a pedepsit pe Caparco. Pentru ca Tîrnăcop, din pasa inteligentă a lui Bawab, să clarifice destinul celor 3 puncte.

Control inteligent
Fără să domine autoritar, dar fără să aibă vreun moment teama că ar putea irosi avantajul, oaspeţii au controlat ostilităţile. Au lăsat, încă o dată, impresia că pot deveni o forţă la nivelul Ligii 1. Moldovenii s-au mai lăudat cu o bară, Leonard Dobre (28) la scorul de 0-1, şi au mai avut un gol anulat, corect, tot la reluarea aceluiaşi atacant, însă n-au putut stăvili forţa Craiovei.

11 marcatori a strîns Craiova în acest sezon de Liga 1, după golul de aseară al lui Tîrnăcop. CSU e prima la acest capitol

8 meciuri fără înfrîngere a acumulat formaţia din Bănie în L1 de cînd au venit Cîrţu şi Săndoi. Adică 20 din 24 de puncte

"Sîntem mîndri de munca băieţilor, merită felicitaţi pentru acest nou succes. Sper ca victoriile să-i motiveze tot mai mult şi să continue pe această linie, întrucît putem realiza lucruri deosebite" (Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova)

"Am dominat meciul din toate punctele de vedere. Ne bucurăm că am acumulat alte 10 puncte şi din cel de-al doilea calup de 4 partide" (Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova)

"Îi dedicăm victoria lui Bancu. Multă muncă, seriozitate şi ceva noroc, acestea sînt ingredientele succeselor noastre. Ne propunem să luăm încă 9 puncte pînă la finele anului" (Cristian Bălgrădean, portar CSU Craiova)

640904-csms-iasi-csu-craiova-1-3-caseta.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

I s-a cerut demisia lui Napoli
De-abia instalat la Iaşi, Nicolo Napoli a intrat în gura suporterilor moldoveni, existînd voci ce au cerut demisia lui, dar şi a preşedintelui Florin Prunea. Pînă ieri, italianul era neînvins cu CSMS, avînd o victorie în Giuleşti şi două remize, cu FC Botoşani şi cu Ceahlăul. "Mi-au cerut demisia? Nu mă interesează! N-am stat să ascult spectatorii. Eu am făcut 5 puncte în 4 runde, mai multe decît a reuşit echipa pînă la sosirea mea", s-a apărat italianul.

Out înainte de start
Ieşenii au fost obligaţi să facă două modificări în echipă încă dinainte de a începe meciul. Napoli a vrut să-l titularizeze pe Onduku, însă nigerianul n-a putut, din punct de vedere fizic, să joace. Astfel, a apărut în formula de start Dobre. Italianul a decis să facă o modificare şi între buturi: l-a lăsat pe Grahovac pe bancă, l-a titularizat pe Caparco.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
mardark
mardark  •  11 Noiembrie 2014, 14:29
Postat de eugen76.pan pe 10 Noiembrie 2014, 18:06

tare naspa trebuie sa fie sa te bucuri la o echipa ca electroputere,pandurii,cfr craiova ,psd partidul csu,crezand ca este STIINTA TA DRAGA :)) COAIELORtristilor,va deplang soarta

Eugen tu ai nevoie de o cămașă alba cu mâneci lungi. Ai avut o cădere nervoasa acum ceva vreme și nu îți mai revii.

p.rares
p.rares  •  11 Noiembrie 2014, 06:45

Felicitari Cartu si Sandoi. Ati dovedit ca se poate.Nu-i inteleg pe oltenii care nu sunt nici acum alaturi de echipa.

solomon_i
solomon_i  •  10 Noiembrie 2014, 21:47

Bravo lor...oltenilor !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează