FOTBAL  »  Superliga  »  LICENȚĂ

VIDEO+FOTO 22 de foști fotbaliști români au obținut licența UEFA B+A » Printre aceștia se numără mulți de la Steaua și Dinamo

Foto: FRF.ro +2   FOTO
Foto: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 15:56

Miercuri, la sediul FRF, absolvenții cursului de licență UEFA B+A au primit diplomele de absolvire și au primit licențele în cadrul unei festivități.

Site-ul oficial al FRF anunță că nu mai puțin de 22 de fotbaliști și-au luat acum licența A: Florin Bătrînu, Marius Bilașco, Florin Bratu, Ovidiu Burcă, Cornel Cernea, Dănuț Coman, Ionel Dănciulescu, Răzvan Farmache, Ionuț Luțu, Ionuț Mazilu, Marius Măldărășanu, Marius Mitu, Cătălin Mulțescu, Cătălin Munteanu, Valentin Năstase, Valentin Negru, Daniel Oprița, Sergiu Radu, Daniel Rednic, Florin Șoavă, Mihai Stere, Cristian Todea.

"A fost o experiență minunată, sunt primii pași pe care îi facem în meseria de antrenor. Nu cred că vom uita vreodată acest curs. Ne-am amintit de anii de școală, am învățat multe lucruri ce ne vor folosi în viitor. Le urez mult succes în cariera de antrenor colegilor mei", a declarat Ionel Dănciulescu.

 

"Știu că nu e ușor să îți faci un drum după ce îți închei cariera de jucător. Cei care ați urmat acest curs ați decis să vă îndreptați spre antrenorat sau e o opțiune pe care o luați în calcul. Sunteți tineri, talentați și vă doresc să aveți aceleași satisfacții în antrenorat ca și în cariera de jucător" Răzvan Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
652234761646806
Nicu Nicu  •  11 Ianuarie 2017, 22:20
Postat de Alex Paraschiv pe 11 Ianuarie 2017, 17:11

Și culmea, cei mai mulți sunt de la Rapid!

totusi si unul de la UTA

catalynn
catalynn  •  11 Ianuarie 2017, 17:50

Cum bai, Luțu are diploma de antrenor acum?! Reghe tată, ai pus-oooo!!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Ianuarie 2017, 17:16

Ionut Lutu merita si licenta Pro...atunci jiji recidivistul o sa conduca fcsb si ca antrenor ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează