FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 4-1

VIDEO+FOTO 7 la rînd » Vasluiul îngenunchează din nou Dinamo, 4-1, şi Europa mai e doar un vis pentru "cîini"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 23:30

Complexul Vaslui continuă la Dinamo, care a cedat din nou în faţa moldovenilor, 1-4, ajungînd la şapte eşecuri consecutive în faţa echipei lui Porumboiu.

Dinamo venea în Moldova obligată pentru a cîştiga, iar norocul părea să fie de partea ei. Braşovul încurca Pandurii, iar Petrolul şi Astra terminaseră la egalitate. A fost însă doar o amăgire pentru "cîini".

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

În minutul 21, Sînmărtean a scos din joben o centrare perfectă, finalizată de Antal cu capul din şase metri. Dinamo a oferit replica după numai şapte minute. Strătilă l-a lăsat în urmă pe Sălăgeanu şi, după o cursă de 40 de metri, l-a driblat şi pe Straton, egalînd.

Click aici pentru VIDEO!

Fundaşul golgeter loveşte din nou
"Cîinii" au respirat doar patru minute însă, Celeban reuşind să profite de ieşirea hazardată a lui Bălgrădean pentru a restabili egalitatea. Polonezul a ajuns astfel la 7 reuşite în acest sezon, devenind golgeterul echipei lui Gabi Balint.

Antal a recidivat în minutul 59, cînd a luat o acţiune pe cont propriu şi l-a găsit în careu pe Nicuşor Stanci, iar viitorul mijlocaş al Stelei a reuşit să înscrie fără emoţii. Jumisse a izbit bara în minutul 63, fiind imitat şi de Tudose pe final de meci. Vasluiul nu s-a mulţumit însă cu atît, Mike Temwanjera ducînd scorul la 4-1 în minutul 89, cu o reluare de la marginea careului.

Dinamo rămîne pe locul 5, la cinci puncte de locul 4, iar şansele de a mai prinde un loc de Europa League în ultimele două etape sînt infime.

Echipele de start:
FC Vaslui: Straton - Milanov, Celeban, Varela, Sălăgeanu - Antal, Caue, Jumisse, Sînmărtean - Buhăescu, Temwanjera
Rezerve: Cerniauskas, N. Stanciu, Tendeng, R. Costin, Nedzipi, N'Doye
Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Nica - Stratila, Dandea, Tudose, Curtean - Dănciulescu, Alexe
Rezerve: Naumovski - Scutaru, A. Radu, A. Roman, R. Stanescu, Axente, A. Cristea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (428)
riccardo1966
riccardo1966  •  19 Mai 2013, 04:16

,,lasati-ne"

riccardo1966
riccardo1966  •  19 Mai 2013, 04:15

,,lastati-ne sa ne pregatim pentru Champions Legue"... !?

newentry
newentry  •  19 Mai 2013, 01:29
Postat de calea_victoriei pe 19 Mai 2013, 01:24

cACATII DE ELVETIENI AU DAT PUNCTE UNGARIEI !! NE-AU LUAT !

Uită-te la puria asta, nu înțelegi , nu?

Vezi toate comentariile (428)
Comentează