FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO + FOTO Astra Giurgiu, victorie cu Karmiotissa în amicalul din Cipru! Gol din lovitură liberă al lui Fl. Matei

FOTO: Ionuț Iordache +9   FOTO
FOTO: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 17:26

Astra Giurgiu a câștigat fără mari emoții partida cu formația din a doua ligă cipriotă, Karmiotissa Pano Polemidia, scor 2-0.

Edi Iordănescu a testat pe parcursul acestui meci toți jucătorii pe care îi are la dispoziție. Primă repriză a fost controlată în totalitate de români, care n-au avut însă prea mult noroc.

Bărbulescu a lovit bara în minutul 18, după o centrare a lui Radunovici. În minutul 30, Balaure a trimis și el un șut periculos. Ciprioții au avut o șansă de a marca în minutul 37, dar Iliev a reușit să respingă într-o situație de unu contra unu.

Astra Giurgiu s-a desprins după pauză, când a și reușit să puncteze. Florentin Matei, proaspăt revenit după ce a jucat în Ucraina și Croația, a transformat o lovitură liberă. Celălalt gol a fost marcat de Chiriac Radu, un tânăr jucător testat de Edi Iordănescu.

La acest meci a fost prezent și Ionel Dănciulescu, venit să o spioneze pe Astra, adversar pe care Dinamo îl va întâlni în ultima etapă din sezonul regular.

Astra - Karmiotissa ( Cipru, L2) 2-0
Marcatori: Fl. Matei (55), R. Chiriac (90+3)
Astra (prima repriză): Iliev - Belu, Erico, Dandea, Radunovici - Biceanu, Mrzljak - S. Balaure, Vîlceanu, Culda - Bărbulescu
Astra (repriza secundă): Boșneag - Butean, Polczak, Bejan, Al. Stan - Fl. Matei, Takayuki, Chisi - V. Gheorghe, Chipirliu, R. Chiriac. Antrenor: Edward Iordănescu

Declarații după meci Fl. MATei și Edi Iordănescu:

"Mi-am dorit foarte mult să revin acasă. Sunt plecat de 7 ani. E clar că avem ca obiectiv principal calificarera în play-off. Mă bucur că am găsit un grup frumos. M-am acomodat imediat. Nu mi-a fost ușor să stau printre străini atâția ani. Am stat 5 zile acasă în ultimul an, asta mi-a pus capac", a zis Florentin Matei.

"Am controlat jocul, am și marcat, nu am primit gol. În plus am rulat tot lotul, în afara lui Abang, pentru că a întârziat 5 minute. L-am și amendat. Nu accept așa ceva. Ioniță încă are o situație neclară. E un jucător bun, foarte talentat, cred că era important și pentru el să continue cu noi. 99,9% nu va mai continua la noi. Vom vedea ce se va întâmpla. Campionatul începe devreme, aș fi preferat să mai prindem un amical, dar nu e timp. Noi deschidem competiția, avem meci vineri. Ne intereseazăsă păstrăm parcursul bun din prima parte. Mă simt motivat să lupt pentru trofee. E important și pentru mine, pentru viitorul meu ca antrenor", a zis Edi Iordănescu după partida amicală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  16 Ianuarie 2018, 17:50

ionita e rezolvat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close