FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

VIDEO + FOTO Busuladzici intră în grupul ”câinilor” care mai cred în titlu: ”Suntem obligați să învingem luni”

FOTO: fcdinamo.ro +1   FOTO
FOTO: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 17:08

Azer Busuladzici face parte din clubul restrâns al dinamoviștilor care afirmă că "haita" încă este în lupta pentru câștigarea campionatului.

Dinamo e pe locul 3 la 5 puncte de liderul clasamentului, FCSB, și la 2 puncte de Viitorul. Închizătorul de 25 de ani este încrezător, dar și atrage atenția: "Bineînțeles, suntem gata pentru derby, trebuie să fim în formă. Este un meci foarte important, fiindcă Dinamo n-a mai câștigat titlul de mulți ani și dacă vrem să mai păstrăm șanse la campionat, suntem obligați să învingem adversarul de luni".

Bosniaco-danezul de-abia așteaptă să vadă ce coregrafie vor mai face suporterii pe Național Arena: "Sunt cei mai buni din România. Cu siguranță vor face o atmosferă frumoasă de care lumea se va bucura. Tocmai pentru ei vin și alți spectatori la meci, nu neapărat dinamoviști".

Mijlocașul a fost astăzi să vândă bilete la casele de tichete din Ștefan cel Mare, fiind foarte activ: "Îmi place să contribui un pic la promovarea derby-ului. Sperăm să fie peste 30.000 de suporteri ai "câinilor" la partidă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  27 Aprilie 2017, 19:20

Ghinion! Si Steaua este!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează