FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 2-0

VIDEO+FOTO CFR Cluj învinge Steaua, 2-0, cu două goluri suspecte! Roş-albaştrii pierd după 10 ani în faţa ardelenilor

Foto: Raed Krishan +26   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 21:07

CFR Cluj s-a impus împotriva Stelei cu 2-0 pe teren propriu în derby-ul etapei a 16-a din Liga 1.

CFR CLUJ - STEAUA 2-0 (Vitor Bruno 32, Alexandru Păun 80)

Vezi meciul aici în format liveTEXT

Vezi VIDEO cu golul partidei

Înaintea fluierului de start s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Colectiv. Jucătorii gadzelor au depus o coroană simbolică de flori pe gazon și au afișat un banner pe care scria "Condoleanțe, sîntem alături de voi".

Roş-albaştrii n-au făcut deloc o partidă bună împotriva ardelenilor şi Niţă s-a văzut învins în minutul 31 la capătul unei faze superbe. Vitor Bruno a fost cel care a deschis scorul, după o succesiune de pase, însă reuşita sa a fost dintr-o poziţie de ofsaid.

Campioana României n-a reuşit să revină nici în repriza secundă şi clujenii au mai punctat o dată pe finalul meciului. Tiago Lopez a centrat foarte bine de pe partea dreaptă pînă la Păun, acesta din urmă a preluat şi a trimis în poartă. Steliştii au cerut henţ, dar arbitrul nici n-a vrut să audă şi a validat golul.

După acest meci, Steaua ocupă locul 4, cu 27 de puncte, în timp ce CFR Cluj a urcat pe poziţia a opta, cu 20 de puncte. Formaţia lui Rădoi a pierdut în faţa ardelenilor după 10 ani de invincibilitate.

Echipele de start:

CFR Cluj: T. Marc - T. Lopes, A. Mureşan, Larie, Camora - Vitor Bruno, Petrucci, Gomelt - Nascimento, Cr. Lopez, Nouvier
Rezerve: Mincă, Veres, Jakolis, Păun, Negruţ, Beleck

Steaua: Niţă - Rîpă, Varela (cpt), Toşca, Guilherme - Sulley, Filip - Popa, Stanciu, Tahar - Chipciu
Rezerve: Cojocaru - Carp, Tade, Tudorie, Breeveld, Alcenat, Tîrnovan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (559)
870797579666969
Ernest Pap  •  03 Noiembrie 2015, 11:59

Eu v-aş propune să vă uitaţi la faza marcării primului gol al CFR-ului cu ochii unui spectator neutru şi NU CU OCHII UNUI SUPORTER STELIST ÎNFOCAT şi atunci o să vedeţi că nu a fost ofsaid.

fangigi
fangigi  •  02 Noiembrie 2015, 01:18

In seara asta fecesebistilor cfreul le-a dat stingerea devreme!:))))

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  02 Noiembrie 2015, 00:44
Postat de dinamo_fan pe 02 Noiembrie 2015, 00:40

care cvadrupla istorica ? :)))) ai pus si Cupa Telemeaua la socoteala ?

Pai asa se laudau ei, acuma eu ce sa zic? Cu doar cateva luni in urma nu exista echipa mai puternica si mai frumoasa dar cand vine vorba sa scoata banu' atunci intreaba pentru ce.

Vezi toate comentariile (559)
Comentează